Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu forumda bu tarz şeyler yapmak (alışveriş, satış, reklam,... gibi) yasak..

İstanbul'da ikinci el satan dükkanlar var. Oraya giderseniz rahatlıkla elinizdeki bu eşyaları elden çıkarabilirsiniz.. Böyle dükkanlar ise genellik kapalı çarşılarda ya da bit pazarı olarak adlandırılan yerlerde var. Bence öyle yerlerin nerede olduğunu araştırın ve oralara götürüp satın bu eşyaları..

Forum admini kesin gözden kaçırmıştır bu paylaşımınızı. Yoksa uyarı alabilirsiniz bu paylaşımınızdan dolayı..

İyi günler..

Dünyanın en şerefsiz en iki yüzlü en pişkin en merhametsiz en yalanci en arsız en gamsız en vicdansiz en sevimsiz en iplemez en anlayissiz en utanmaz en oyuncu en rezil en iğrenç adamıyla evliyim bian önce kurtulmayi diliyorum. .

Yahu izlediğim dizi de dalyan gibi adamı maymun etti kız. Hem zengin hem yakışıklı hem görgülü o adam karısının peşinde pervane olurken her tribini çekerken biz burda hem herifin her tribini çekiyoruz birde kelli göbekli bodur fakir kocamız sosyal medyadan hatun takip etti diye sinir harbi geçiriyoruz. Adaletin yok be dünya.

aslında varya şöyle bir iki kişiyi dövsem yeminlen rahatlıyacam kafaya takma vs hiçbir şey kalmayacak ama iş yeri işte olmuyor hayır ev halim gibi rahat olabilsem hiç acımam yolarım saçını başını ama işte hanımefendi çizgimizi bozmamamız lazım malum

İş başvurularına; okuduğum bölümler bu ama sevmiyorum ilgim yok yetiştirilmek istiyorum desem olur mu. Olmaz denir genelde ama çok samimiyim bu konudaHobi falan sorunca da inşallah para kazanınca başlamayı düşünüyorum demek istiyorum. Sonuçta çalışmak istiyorum yahu! Valla cevap veremediğim ne varsa oturacak ben eminim.

Allah'ım dualarımızı hayırlısıyla kabul eyle!!!

Allah'ım gönlümdekini hakkımda hayırlı olacak şekilde nasip eyle... Tabi bütün dileği olan kardeşlerimize de haklarında hayırlı olacak şekilde gönlünden geçenler nasip eyle.. (Amin)

Allahım ne olur bi ferahlık ver

Duvara toslamaktan çözümsüzlükten yoruldum

Annemin hergün canının yanmasından bıktım

Annem bir an önce ayağa kalksın

Her geçen gün kötüye gidiyor ve ben çok üzülüyorum

Benim annem kötü bir insan değil sadece ısrarcı ona söylediklerimden dolayı çok pişmanım

Onunla eski günlerimizdeki gibi mutlu neşeli anlar yaşamayı çok isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…