Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Evet. Bu tercihler de bitti. Tabi ki hiç bir şey olmadı.
Şimdi silkelenip ne yapmam gerektiğine odaklanmalıyım.

Aşkı özledim sanırım. Sarılmayı...
Ama beni çok da yoruyor..
Neyse şu iş hallolsun da önce inşallah.

Allah'ım, yol göstermene ihtiyacım var, lütfen yardım et...

Aslında ben seviyorum umursamayı.. Seviyorum önemsemeyi.. Saf olmayı.. Düşünmeyi.. İçimden geldiği gibi davranmayı..
Bence doğru olan bunlar hep..
Ama fazla mı değişiyorum sanki şu aralar, korkuyorum. Yanlış gördüklerime alışıyor, kırılmamak için bu maskeye ben de mi bürünüyorum artık, bastırıyorum asıl beni, odunlaşıyor gibiyim... Göreceğim bu süreç bittiğinde, nasıl olacağım.
Verdiğim değeri göremedim hiç, yoruldum, ne gerçekten önemseyecek ne gerçekten güvenip yanında saf olabilecek ne içimden geldiği gibi davrandığımda beni yanlış anlamayacak biri var. Çok gülen ya da çok konuşan bir insanı "çocuk" "basit" "mantıksız" gören tiplerle uğraşamıyorum ben "mesela". Gülmeyi azalttım bu yüzden. Cool olacan illa! Yanlış anlaşılmaktan, anşlaşılmamaktan bıktım.
Çok etkilendiğim, çok canımı sıktığım, çok kırıldığım için sanırım rahatlamak istiyorum... Hayatta adımlarımı zorlaştırıyor, insanlara çok canımın sıkılması. Verebileceğim büyük güzel duygular varken, bunları gömmek...
Benim gibi çok etkilenmiyor, canınız sıkılmıyorsa, "saf" kalın, önemseyin... En güzeli bu aslında.

Son düzenleme:

Çok inatlaşmıştım halbuki, değişme, üzülsen de değişme diye..
"Fazla" yapıyor(d)um bazı şeyleri sanırım..
Ama içimden bu geliyordu...
Yok olmayacak muhtemelen(inşallah) ama bastırılacak artık.

Ben de mi konu açsam şöyle her şeyi açık açık yazsam isimlerle birlikte bi rahatlasam , millet de beddua etse sana ne güzel olurdu .

Allah'ım dardan kurtar bizi, maddi anlamda yetecek güce eriştir, sıkıntıdan kurtar cümlemizi...

Bebek kuşum bugün ilk defa kar gördü. Onun kar hakkında ne düşündüğünü çok merak ediyorum.

Yağmurla tanışmasında benim su döktüğümü sanıp, pencereye baktıktan sonra beni kızgın kızgın azarlamıştı.

Acaba bebeğim benimle mutlu mu?

Daha dersimi almamisim demek ki o yuzden bunlar hala basima gelebilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…