Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Su kabanlarin ceplerini niye yandan yapmıyorsunuz niyeeeee.

Dik bir şekilde elimi cebime sokup dolaşamıyorum anormallik bende mi?

Kışın millet karda yürürken düşer öyle!
Benim ellerim üşüyor. (Evet cep yanda da olsa karda yürürken eller dışarıda olmalı *kamu spotu) amma velakin o cepler yine de yanda olmalı. Yandaaa çapraz bir şekilde.

Keske su an evim sicak olsaydi evin yalitimi olsaydi. Keske evin butun temizlik islerini bitirebilseydim. Kizim erken uyusaydi tv cekseydi esim eve daha erken gelseydi. Bende namaza baslayip tembel olmayip sabahlari daha erken kalkabilseydim. Simdi esime sarilip uyumayi ozledim.

Küçücük yaşında b.k var da evleniyorsun.
Daha arkadaşınla bile nasıl konuşacağını bilemezken ,eşin olacak sapığın ailesiyle aşık atmaya kalkışıyorsun.
Ah be salak.Evlilik sadece sevişmekten ibaret olsaydı keşke.
Beter ol,daha ne denir ki.

Bunları şimdi değilde 4 yıl önce öğrenseydim hepsini mahkemeye verir kocamıda boşardım.Kadın olmak ne zormuş, hele anne olmak çok daha zor ..Benim canımı acıtanların canı acıyacak mı .Gerçekten kahrolsunlar istiyorum o kadında ihanetin en beterini yaşasın istiyorum , aslında en büyük suçlu haysiyetsiz kocam ama evlatlarımın babası ve kaderim onunla aynı eksende ona beddua edemiyorum offf bıktım artık

Bu maddi belirsizlikler sıkıntılar ne zaman bitecek ?kocam ne zaman kendi işini yapabilecek ?babası ne zaman prangasıymışız gibi bizide sebep olduğu olumsuzluklarına sürüklemekten vazgeçecek ve biz sıyrılıp kendi düzenimizi kurabileceğiz ?Allah ım lütfen dualarımı kabul et !!çocuklarım için lütfen !!

Ben artik sondayim. En dipte en aci yerdeyim. Ruhum bunu kaldiramayacak kadar yorgun. Herkesten herseyden kacmak istiyorum. Pes ettim ben. Artik ugrasamiyorum. Ben tukendim. Sadece kacmak ve herseyden kurtulmak istiyorum. Yalnizligi ozledim...

Sonunda söyledim anladığımı, sohbet ısrarına cevap veremeyeceğimi ve beklediğim oldu; klasik erkek cevapları, karşı tarafı suçlamalar...
Salak mı sanıyorlar karşıdakini anlamıyorum ki; hiç konuşmadığım insansın yıllar sonra ısrarla ve ısrarla konuşmak sohbet etmek istemen ben soğuk davransam da vazgeçmemen, üstüne sürekli iltifatlar etmen, zevklerimizden konuşmak istemen falan normal arkadaş sohbetleri değil, onlar böyle ısrarla olmaz, doğal olur, konuşmanın ikinci günü "günaydın atmadın" demez yani. Hem kırmayayım hem de şu klasik suç atmalar moralimi bozmasın diye ben ısrarla soğuk davrandıkça cevap atmadıkça sen direttin.
Arkasında duramıyorsun bari suç atma, erkeklerin %90 ı aynı arkadaş. Beklediğim olmasın bir kere de yahu hep aynı senaryoyu yaşıyorum, uyuz oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…