Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

az önce aynaya bakıp ağlayıp kendime kızdım cok iyi geldi tavsiye ediyorum benim gibi iyi niyeti suistimal edilen arkadaşlara .. ozellikle en yakınları tarafından suistimal edilenlere öneririm
basta esim olmak uzere herkes ama herkes yumuşak yüzümden dolayı adam yerine koymuyor beni
insanlara bırakın bisey söyleyip incitmeyi surat bile assam içim içimi yiyor ve uzuluyorum keske yapmasaydım diye
Nasıl değişecem ben Nasıl umursamaz olacam
eşime kayınvalidemleri görümcemi hic kötülemiyorum onlardan bir cok yanlis hareket görmeme rağmen susayım bosver Allah Rızasi icin diyorum
ben boyle yaptıkça o onları kusursuz sanmaya başladı ve ben gene susuyorum ... Nasıl olacak bunun sonu cok merak ediyorum sanirim erken yasta çokecem ve insanlar bi guzel tepeme binmeye beni enayi yerine koymaya devam edecek

oh be rahatladım

Nasıl yanlış anlayıp her şeyi bi tarafa çekiyorsun anlamadım ki
Ada'm senin evladın Nasıl böyle ters olabiliyorsun
Doğru yola giden birini neden yoldan çıkarmaya çalışırsın
Nedeni cebinden para çıkmasın da nolırsa olsun
Paragöz mü oldu o dürüst Ada'm şimdi
Noldu?
Babalık bu mudur
Terslemek mi
Günaha sevk etmek mi
Umursamamak mı
Çatlar mısın demek mi
Yazık Cidde'n yazık

Kapımıza gelen kelebek, ömrünün son anları için mi seçtin bizi yoksa kurtulabilmek için mi bilmiyorum, bir lahana yaprağına koyup seni belki kanatlarını yeniden çırparsın diye bir umut bekliyorum.

Sende bir cansın, sende bizim kadar canlısın, kanatlarındaki diğer renkler görünmüyor belki ama sen bizden daha güzelsin, kelebeğin ömrü kısa olur derler, biz dünyaya kazık çakmaya çalışırken sen 3 günde bırakıp gitmek mi istiyorsun

Ah kelebek seni bir yaprak üzerine koymaktan başka birşey gelmiyor elimizden, bu dünya kötülüklerin kötülerin elindeyken, belki diyorum sizlerin varlığınızla daha da güzelleşir cennet.

Ozgurce ıstedıgını gıyıp sehırden sehıre gezmek varken neden evlendım ???

En sevdıgım arkadaslarım baska sehırlerde.. Unıversıteden sonra hepımız baska yerlere atandık, adeta parcalandık.. Zaten kolay arkadaslık kurabılen bırı degılım. Sımdı cok sıkılıyorum.. Kendımı yalnız hıssedıyorum.

Istedıgımı gıyemıyorum, kafamın estıgı gıbı davranamıyorum. Aılemle ve esımın aılesının bulundugu sehırde yasıyorum. Hadı esım ızın verdı dıyelım bir yere gıtsem kayınvalıde laf eder. Esınle neden gıtmıyorsun der.

Bense kankalarımla gezıp tozmak ıstıyorum. Bunu cok ozluyorum. Tam 2 yıl oldu. Koskoca 2 yıl..

Evlilik koskoca bır seks dongusu. Tamam seks yapmayı seviyorum. Esımı de sevıyorum. Ama bıraz nefes almak ıstıyorum. Eskı ben mıyım sımdı? Evet tum bunları sorguluyorum.

Bırılerıyle ozgur olamama konusunu konustugumda ulkenın sartlarından bahsedıyorlar. Sukretmem gerekıyormus. Bu yasta batıya gelmısım ogretmen olmusum. Dogularda surunmemısım. Sansım yaver gıtmıs. Annem babam yanımdaymıs. Esım ıuyı ınsanmıs. Elındekılerle yetın dıyorklar. Ben zaten tum bunların degerını bılıyorum. Allaha olan ınancım da tam. Sukursuz bırı degılım hıcbı zaman olmadım. Sadece sorguluyorum. Insanii bir sekılde eskıyı ozluyorum.
Hayatımdakı kısıtlamalardan sıkıldıgımı soyluyorum.

Sadece aklımdan gonlumden gecenlerı yazdım. Hepsi bu

Uykum geldi. Ama ben daha dislerimi fircalamadim. Hatta makyajimi bile silmedim. Birde odama sivrisinekimsi bir ucangil girmis. Git desem gitmez o demii? Illa avlamak lazim. Hadi ben once dis fircalamaya sonramakyaj silip cup yataga.. ozlemisim seni kk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…