Ozgurce ıstedıgını gıyıp sehırden sehıre gezmek varken neden evlendım ???
En sevdıgım arkadaslarım baska sehırlerde.. Unıversıteden sonra hepımız baska yerlere atandık, adeta parcalandık.. Zaten kolay arkadaslık kurabılen bırı degılım. Sımdı cok sıkılıyorum.. Kendımı yalnız hıssedıyorum.
Istedıgımı gıyemıyorum, kafamın estıgı gıbı davranamıyorum. Aılemle ve esımın aılesının bulundugu sehırde yasıyorum. Hadı esım ızın verdı dıyelım bir yere gıtsem kayınvalıde laf eder. Esınle neden gıtmıyorsun der.
Bense kankalarımla gezıp tozmak ıstıyorum. Bunu cok ozluyorum. Tam 2 yıl oldu. Koskoca 2 yıl..
Evlilik koskoca bır seks dongusu. Tamam seks yapmayı seviyorum. Esımı de sevıyorum. Ama bıraz nefes almak ıstıyorum. Eskı ben mıyım sımdı? Evet tum bunları sorguluyorum.
Bırılerıyle ozgur olamama konusunu konustugumda ulkenın sartlarından bahsedıyorlar. Sukretmem gerekıyormus. Bu yasta batıya gelmısım ogretmen olmusum. Dogularda surunmemısım. Sansım yaver gıtmıs. Annem babam yanımdaymıs. Esım ıuyı ınsanmıs. Elındekılerle yetın dıyorklar. Ben zaten tum bunların degerını bılıyorum. Allaha olan ınancım da tam. Sukursuz bırı degılım hıcbı zaman olmadım. Sadece sorguluyorum. Insanii bir sekılde eskıyı ozluyorum.
Hayatımdakı kısıtlamalardan sıkıldıgımı soyluyorum.
Sadece aklımdan gonlumden gecenlerı yazdım. Hepsi bu