Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Surda yazilan tum aşk acilarini toplayip bana yuklesek, benim derdimi de silsek hesaptan. Valla kabulum.
Hatta ilk acildigindan beri olan aşk, terkedilme, yalnizlik, aldatilma dertlerini de kabul ediyorum. Zerre sallama beni bir baskasina duyulan sevgi.. Ama ah şu iş konusu var ya..

Dert yazıyorsunuz,tamam anladık.Ama araya o üzgün surat işareti koyunca çok gülüyorum ben .Komik işte arkadaş.Bildiğin komik.
Bir de daha çok üzgün hissi versin diye her cümlenin sonuna koyulunca..
O kafa sağa sola döndükçe dert değil de komedi yazmış etkisi yaratıyor bende.

Dun 100.000 euro teklif edilen bir ceza davasini almadim.
Isin alengirli olmasi, sanigin en az 40 yil yatarinin olmasi, agir cezanin en zorlu davalarindan olmasi,baska sehirde olmasi etkendi tamam kabul, bir anlasmali bosanma olsa kabul ederdim tabi ancak bu paraya kabul edilmeyecek yasaya aykiri herhangi bir islem talep edilen bir dava degildi. Tandigim herkes kabul ederdi eminim.
Almadim cunku cok yorgunum, kilimi kipirdatacak halimin olmadigini fark ettim. Ve evet cok mutsuzum bu para beni mutlu edemeyecek biliyordum. Hayattan tat almiyorum, her sabah yine mi uyandim diye dusunmek, mutsuz hissetmek, ictigim yedigim ozledigim gordugumden zevk almamak ne demek ancak yasayan bilir. Surekli gozlerim dolu. Yo hayir derdim aşk acidi degil.. keske olsaydi. Keske bilseydim derdimi tam anlamiyla. Iyi degilim.

Uzun zamandan sonra tesadüfen dinlediğim o şarkı, ve dinlerken gözümün önüne gelen zeytin ağacının altındaki anılar.
Aynı şarkıyı dinleyince aynı anı aklına gelir mi diye merak ediyor insan.

Neyse, parfümü fazla kaçırmayalım lütfen. Bir iki duygusal dakikalar yaşayamıyorum aşırı parfüm kokusu yüzünden, sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…