Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Teras korkuluğunun arka tarafındaki mermerde oturuyorum , aklımdan ayaklarımın altındaki kiremitlerden kaydığımı ya da rüzgarla birlikle aşağı düştüğümü hayal ediyorum. İntihar için değil de fiziksel bir acı çekmek için. Boktan ruhsal acıyı unutturur diye.

Ohhh kuş gibiyim.yüzümü temizledim yağladım. Saçımı da güzelce yağladım.hele bi de brezilya fön yaptırdım yazlıkta benden rahatı yok.Duştan çıkınca ıslak ıslak sal saçlarını ama kabarmasın.ne güzel birşey bu yaa

Zormus birinin ikinci esi olmak, hic evlenmemis, daha önce ciddi iliski yasamamiz kiz olarak.
Yas farki da zormus
Cicim aylari Cabuk bitiyormus.
Güvenmemek lazim "ben hic böyle duygular yasamadim daha önce, ilk gercek askimsin" laflarina.
Kendine de güvenmemek lazim. "Bosver, hic umursamiyorum önceki evliligini" koca bir yalanmis kendime attigim. Tabiki umursuyorum. Onunla yasadigin tüm ilk hevesler.. herseyin ilki. Gün gectikce daha da koyuyor bana. Annem hakliymis.

Sana kim ne vakit harciyorsa aciyorum o insanlara..
Cunku bosa bir cirpinislari var o insanlarin..
Yuregin doysa gozun doymuyor, gozun doysa yuregin..
Belkide bu yuzden bu kadar kiskanclik gibi bir hastaliga yakalanmissindir..
Aliskanliklarla ve olur olmadik kiskancliklarinla bir yere varamazsin anca yerinde sayarsin benden soylemesi..

Bundan sonra kendim için yaşayacağım.Anneymiş,kocaymış,akrabalarmış ,çocukmuş yeter be.Artık kimsenin benim isteklerimi engellemesine izin vermeyeceğim.Gelen gelir gelmeyen gelmez.Seminerimede gideceğim kamplara da tatillere de yurtdışına da.Ev işleri için yardımcı da tutacağım.Ne kadar çok fedakarlık yaparsan o kadar vefasızlık oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…