Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yine bir yaz.
Yine kavurup yakan bir acı.

Her şey belliydi ama düşünmek başka onları yaşayarak tecrübe etmek başka.

Şimdi ben nasıl bu kalabalıklar içinde dik durabileceğim? Nasıl mutlu gibi yapabileceğim?
İnsanların en iyi hissettikleri günlerinde nasıl onların gülüşmelerine, konuşmalarına katlanabileceğim? Nasıl?
Keşke yalnız kalabilseydim şu süreçte.
Rol yapmak durumunda kalmazdım.

Bile bile ateşe yürüdüm ve yanıyorum.

bir aydir ugrasiyorum, diger butun projelerime ve islerime dort elle sarilirken bu stratejiyi biturlu bitiremiyorum!! nekadar sevmedigim bi konu, nekadar yorucu dosyalar, nekadar sikiciiii! ayy.

bekleyenleri olmasa, caktirmadan gizli sakli oldu bittiye getirecegimde olmuyo olmuyoooo. beklentiler cok yuksek. beklentiler fazla diyemi bitmiyor, konuyu sevmedigimdenmi, kombinasyonumu, yoruldum. bir saat sonra bitmesi lazim, o is nasil olacaksa! aarggghhh.

Keske kayinvalidemler tup bebek için bize yardım etseler ne var ne Yok hep görüncem onlar in bebeği var masrafı çok olur ddiye para odettirmiyor ama bize necyardimlati oluyor ne de bizi düşünüyorlar her hafta sonu esimin izninde köye gidiyoruz hiç bize vakit ayırmıyor ama dur inşallah tup bebekten(tedavisinden) sonra caliscam inşallah daha da köye götürebilecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…