O kadar çok pişmanım ki sevgının kıymetini bilemediğim için. Çok üzdüm,çok kırdım. Nasıbim misin bilmiyorum bir yandan yıne aynı şeyleri yasamaktan ve yasatmaktan korkuyorum bir yandan ise baskasını seveceğin korkusunu taşıyorum. Keşke her sey şuan çol guzel olsa. Aradaki kırgınlık,soğukluk geçse. Sen eşim olsan,gözlerime aşkla eskisi gibi baksan. Bir ömür
Kaç gündür gergin olamamın, her an kötü bir şey olacakmış gibi içimde kötü bir his olmasının sebebi anlaşıldı. Geçtiğimiz bugünlerde ailem resmen olağanüstü olayları art arda yaşamış. Ve sevgili bu akşam anlatabildi bana. Oradan buraya ailemin yaşadığı negatifliği evren bana da yansıttıysa demek ki.
Hadi yak sigaranı,yak ciğerimi..
O nefret ettiğim ama sen içince muhteşem olan kokuyu çekeyim içime..
Sonra kafamı şişir türküler söyle..
Beli belirsiz,ara sıra gül sebepsizce...
Güzel sözler fısılda kulağıma..
Benim gözlerim dolsun...Başımı omzuna yaslayıp derin derin ağlayayım..
Rabbim nasıl olduda,oldu diyeyim..
Sen susma türküler söyle derin derin iç çek...
Simdiye kadar hep sanal alemde yazilarda okumustum. Insanin ozellikle karsi cins tarafindan kilosuna gore muamele yapildigini. Suan tamda basima gelen birsey aslinda. Hoslastigim insan resmen zayiflamam icin gaz veriyor. Kendi boyu kilosuyla beni kiyasliyor. Is yerim de ki erkekler bilhassa oyle. Bana olan iletisimlerinin bile degistigini farkettim ( duygusal bakimdan degil arkadasca samimiyetten bahsediyorum) bilmiyorum bu insanlara karsi on yargili olup tamamen iletisimimi kesmeliyim yoksa. Zayifladikca yuz ifademin degistigini. Daha mutlu gordukleri icin boyle bi iletisim kurduklarini mi dusunmeliyim bilemedim. Yani eskiden asik suratli olup onlara firsat vermeyip hep terslerken suan off aman anlatamiyorum
4 senedir sevdiğim var duygularımı ona açtığımda sadace sustu ve hayatından beni çıkardı sonra tekrar görüşmeye başladık annesı ile tanıstım (aynı iş yerındeydık ve sabahları birlikte giderdik) sonra en son babası ile tanıstım babası bu kız gelın adayımı ıstyelim vs demıs oda olumsuz birşey dememis kıza söyleyin düşünün demiş buda bana söyledı ben şook oldum o gece heycandan uyamadım ertesı gün fikrini sordum bız yapamayız senle sana karşı birşey hissetmıyorum dedi ve ben öylece kalakaldım.. şimdi bu ne demek duygularımı biliyorsun neden aılenın dusuncesını diyorsun. birşey hissetmıyorsun ama benimleyken iyisin düşüncelerime deger veriyorsun sevıncını paylaşıyorsun.
ben sadace sevdım dort yıllımı verdım şimdi napim