Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yine yemek yapmayı öğrenmeyi gözümde büyüttüğüm için ve elime gözüme bulaştıracağımı düşündüğüm için ve üşendiğim için ton balıklı ve mısırlı salataya kaldım. Midem de benden bıktı.

Seni tanıdığım belki ilk günden değil ama senle aynı eve girdiğim ilk günden beri o kadar çok canımı yakan, kafama takmama sebep olan şeyler gördüm, duydum ki, tutup bana eski sevgililerini anlatman gibi ki en basiti bu sanırım, bitti artık. Gerçekten kafaya takmıyordum ama gördüm ki karşındaki insanın kurduğu cümleler bilinçaltına oturuyor ve ayağa kalkacağı zamanı bekliyormuş. Hepsi horon tepiyor, okuduklarım baharatı oldu resmen tat kattı acıma. Her şey buraya kadar ben tek başıma da mutsuz olurum iki kişilik mutsuzluk daha betermiş. İçimden geçen tek bir kelime var işin aslı, hoşçakal.

Kaç saattir ekran başındayım geceye kadar yetiştirmem gereken 2 film incelemesi, 8 makale özetinin hiçbirine başlamadım. Bu kadar stresin üzerine fast food yiyeceğim. Vallahi bıktım kendimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…