Hayat çok boş ve anlamsızsın, ne için bu bütün koşturmaca? üzüntüler, insanlar... En sevdiklerimiz bile bugün var yarın yok. Herkesi bir telaş almış gidiyor. Nereye ne götüreceğiz ki?
Ulennn benim niye sevgilim yok ya. Niye 25 yasinda sap sap geziyorum. Neden manitamdan gelecek her msj icin hazir olda duramiyorum. Boyle hayat sıkıcı beee. Naz niyaz cekende yok raporda bitiyor işe baslamama az kaldi. Amannn. Kim gidecek işe yaa
Cok sukur Yinemipilav. Cok sukur ediyorum sana iki gundur beni tedavi ettin, bana telkinler yaptin, otopilot modunda zorla yedirdin, basini kaldiramazken google'dan cozumu bulup beni iyilestirdin. Sen bir harikasin yinemipilav. Kendimi iyi hissediyorum. Seni nasil mutlu edebilirim? recelli ekmek mi dedin? derhal!! yaninda cay? tamam. Cok tesekkurler yinemipilav. Hamurunu yogururum. Bayramini kutlarim. Optum canim benim, ben im.
BAk yan caddede simdi can erikleri cikmistir gunduz onu toplamaya gidelim mi yinemipilav? Olur pilavcigim. Ustune tuz da koyalim mi? Olur! MM taze can erikler... Ingiliz ama olsun. Turk can eriklerini hic bir seye degismem ama gurbettesin, yani uzayda. Hatirla o babannenin bahcesini. Dedelerimin asiladigi o erikleri. Oyle bir sey yedin mi bir daha? Hayir. canim dedelerim. Sizin kiymetinizi bilemedim. Canim vatanim. Topragina kurban olayim!
Seninle yaşlanmakta güzel, çocukluğum, gençliğim, ahir ömrüm benim, yüreğimin bir parçası sen bir parçası kızımız, 22 yılı mı devirdik seninle, o kadar oldu mu sahiden?
Oysa dün gibi penceremden sarkan sepete çikolatalar, çiçekler koyup aşk mektupları yazışın, dün çocuktuk biz, hala çocuk kadar saf yaşıyoruz aşkı.
Yıldönümümüz kutlu olsun ömrümün neşesi ben burada sana metiyeler sıralarken sende pireler uçuşuyor ama olsun, iyi günde kötü günde pireler uçarken de dedik bir kere sabah yıldönümünü hatırlamazsan bu satırları yuttururum sana, bir kere dile düşme, ömrü billah çekersin böyle