Hayatta geri gelmeyecek iki şey zaman ve sağlık iken, neden insanın vaktini harcayanlarin ruhunu sömürenlerin cezası olmaz... Yokluğunla cezalandırmak yerine mükafatlandirdigin raddede anlıyorsun ki adam sanıp insan içine çıkardığının yerine, valizine bir dildo atsan tüm mesele hallolurmuştu. Kafamı yakalayanların ruhumu yakalayamayislarina ister istemez sinirleniyorum çünkü cok tekrar ediyor... Her şeye rağmen iyi ki diyorum. Rahatlamanin yerini hiçbir şeref yoksununun alması mümkün olamaz. Dünyanın en zengini de olsa ciğerinin beş para etmediği piyasada, sakalsız bıyıksız kilsiz tüysüz dımdızlak olduğunun farkında olmayacak kadar salak ve asalaklar hayatımda iyi ki yok. İyi ki... Ama bilinçli bir sömürgeyim; suçlamam gerekenin sadece kendim olduğunu biliyorum. Bir mikroba basitçe kendi oldu diye, mikrop gibi davrandı diye kızılamaz ki. Iyi yanından bakarsak da değer bilmezlerin, basiretsizlerin hatıralarında hep genç kalicam hep göz kirpicam onlara. Sancılarının ilelebet payidar kalacağını bile bile. İyi ki...