Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ee ne değişti anlamıyorum
Neden boyle davranıyorsun anlamıyorum
Bugün gördüğüm o 2 iki saniye sonunda resmen başımdan kaynar sular döküldü
Gıcıklığına mi yaptın yoksa isteyerek mi merak ediyorum
Tamam ben çoğu şeyi abartıyorum ama bu sefer benim düşündüğüm gibiyse...

Kaybedince degeri anlasiliyormus. Ne acayip bi cumle. Zaten deger vermedigin icin kaybetmemis miydin ? Ya da buna kayip diyebilir miyiz ? Kurtulus olmasin adi ?! Ya da degeri anlasilan sey eldekinin artik bizden cikmasiyla hissedilen bosluk olmasin ? Bazen bu kaliplasmis cumlelere takilip kaliyorum. Yasadiklarimla inatlasiyor. Genellemeden ibaret onca cok bilmis kelime obegi... Ya da yasadiklarindan bisey anlamayan ben . gerci bana yabanci degil. Buyuk buyuk buyuuk proflar kafkanin hikayesini yorumlarlar. Ve bu adam burda sunu demek istemis diye dikte ederler yilmadan yorulmadan. Ya oyle demek istemediyse,yaninda miydin diye sorasim gelirdi her defasinda. Sormaz daha dogrusu soramaz ve disardan evet icerden hayir sesleriyle catisirdim saatlerce. Sordugumda oldu,sert cevaplarin tas gibi suratima firlatildigi anlardi . iste her neyse ben eksik bilginin oldugu her yerde -yani cahilligimi icime sigdiramadigim yerlerde- isyan bayragimi ceker, agir tanklarin ustumden gecmesini beklerdim. Bir defa da ben tank olaydim iyiydi. Ezmek yakismiyor sifatima . Ne diyordum ? Kaybedince degerini anladim diyemiyorum. Kaybedince kayip da aciymis ha diyorum en cok. Geri gelsin istemiyorum. Kayiplara karisanin da elimden cikinca deger bulmasini istemiyorum. Ne kadar cok sey istemiyor musum. Ha bir de suraya guldugumu gosteren isaret koymak istiyorum ama o sari balon kafali acayip seklin yazdiklarimin arasina koymak istemiyorum. Ne cirkin sekildir o ya. Hem de sari. Niye sari hala aklima takilir.bi de neden yuvarlak. Sirin gorunsun diye mi ? Oysa cok cirkin. Genellemelere kufredesim var. Ama kizlar kufretmez ups unutmusum...

öncelikle buradaki bir kaç kişiye sinir oluyorum ama yazarsam beni forumdan atarlar banlenirim falan allah korusun canım yazmak istedi yazdım ahahaha
ikinci olarak annemle hiççç birşy konuşmuyorum artık sevgisiz şey işlerini yapıyorum hadi bana byeeee ayy nasıl kafam rahaaattttt geçen de de aradım yine ilk lafı alodan sonra sen miisn bugün gel ortalık top... oldu sonrasını bilmiyorum suratına kapattımm geldim kendi evimdeki ortalığı top.... ladım ehuehueheu evim misss evim pırıl yaşasın kötülük

kusaura bakma canı sana verilen değeri bilemedin bundan sonra böyle anne sevgisine ihtiyacı olanlara tavsiyemdir

Hayatta geri gelmeyecek iki şey zaman ve sağlık iken, neden insanın vaktini harcayanlarin ruhunu sömürenlerin cezası olmaz... Yokluğunla cezalandırmak yerine mükafatlandirdigin raddede anlıyorsun ki adam sanıp insan içine çıkardığının yerine, valizine bir dildo atsan tüm mesele hallolurmuştu. Kafamı yakalayanların ruhumu yakalayamayislarina ister istemez sinirleniyorum çünkü cok tekrar ediyor... Her şeye rağmen iyi ki diyorum. Rahatlamanin yerini hiçbir şeref yoksununun alması mümkün olamaz. Dünyanın en zengini de olsa ciğerinin beş para etmediği piyasada, sakalsız bıyıksız kilsiz tüysüz dımdızlak olduğunun farkında olmayacak kadar salak ve asalaklar hayatımda iyi ki yok. İyi ki... Ama bilinçli bir sömürgeyim; suçlamam gerekenin sadece kendim olduğunu biliyorum. Bir mikroba basitçe kendi oldu diye, mikrop gibi davrandı diye kızılamaz ki. Iyi yanından bakarsak da değer bilmezlerin, basiretsizlerin hatıralarında hep genç kalicam hep göz kirpicam onlara. Sancılarının ilelebet payidar kalacağını bile bile. İyi ki...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…