Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

her daim vazgeçmeden çabaladım geliştim güzelleştim..

kim beni eleştirebilir ki _?

ben dik duruşum boyun eğmeyişimle benim..

bin şükür Rabb im e kendisinden başkasına muhtaç etmesin boyun eğdirmesin inşaallah..

güçlüyüm ben ..

akıllıyım...

vicdanlıyım

bin şükür

Guzel ulkemin hali duman olmasaydi da, tasi taragi toplayip ben de yerlesseydim cesmeye. Ev alsaydim kendime bahceli kucuk, kucukte bir dukkana girseydim calisan olarak, sorumluluk az, huzur bol bir hayat yasasaydim.

Lütfen bir gün dönüp te geriye baktığımda keske yapsaydım diyeceğim bir şey olmasın
Sadece en büyük hayalime kavuşmak istiyorum.
O gördüğüm resimdeki kadın yıllar sonra ben olayım.
Lütfen Allahım lütfen...

Grönlanda kaçıp orada yaşamak istiyorum insan da çok az kafam da rahat oh. Yada dilini bile bilmediğim biryere götürüp atsalar beni birdaha da ulaşamasa kimse tek başıma sokaklarda avare gibi dolaşsam.

Sabrını sonuna kadar zorlarlar sonra vay efendim acımasızsın. İntikam falan da almam ha, sadece gözümde dibe vurur birden, değer verirken birden kendimden ırak tutarım. Aptal sanıyorsunuz insanı, sadece "insan" halbuki, o da haketmezsen sana değil!

Direniyorum uykuya
Bu hafta işlerim yetişmeyecek gibi,üstüne düşmedim pek çünkü
Bakıyorum da gerçekten hayatım 2 ay sonra tamamen şekillenmiş olacak
Mesleğim,şehrim,geleceğim...
Ben bundan fazlasıyla korkuyorum,yeni bir hayat kulağa hoş geliyor da benim geride bırakmak istemediklerim var.Yeni insanlar istemiyorum ki.Daha doğrusu üniversitede insanların hep geçici olduğunu ve çıkarların on planda olduğunu düşünüyorum.Bilmiyorum ama düşündükçe beynimin sıkıştığını hissediyorum.Beni ayakta tutan şey umut etmekti ama artik onu da yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…