Çıkarken karşılaştık ya seninle keske kaldırsaydım kafami diyorum
Ama düşününce doğrusu bu,bizim için umut yok ne kadar cabuk soğursam o kadar iyi biliyorum
Zaten kendime şaşırıyorum,içimde neler yasarken dışarıdan bu kadar umursamaz görünebiliyorum bilmiyorum
Sen yokmuşsun gibi davranıyorum,sen de bana inat mutluymuş gibi
Berbat hissediyorum, sevgiye aç, yorgun, bir okul dönemini daha üstlenecek olmanın stresi. Hepsi. Çok berbat hissediyorum bugün. Halen alt çenemde diş tel tedavim sürüyor berbat bir duygu. Sevgilimle tartıştık ve beni asla ama asla anlamıyor şu aralar, sanki bir yabancı gibi gözümde. Çok güçsüz hissediyorum, haftaya dersler başlayacak yine ortalama yüksek gelsin diye kascam, gözümde büyüyor adeta.
ayaklarım ve midemin ağrısı nasıl geçicek .
of benden uzak dursun zaten bu halde bide onu asla çekemem .
şuan bi duş alsam mis yatağıma uzansam kimsede gelip tek kelime etmese oh mis mis. . ama nerdeeeee
Hayatım boyunca tecrübe ettiğim bir şey var ki sen söylesen tepki alacağın bir şeyi yırtık biri söylerse tepki almıyor, kızılamıyor canımı sıksa da bu psikolojinin böyle işlediğini değişmesi içinde anca kendimi değiştirmem gerektiğini gördüm.. Peh...
Canım sıkkın ve neden böyle bilmiyorum
Gün içinde bile ya dünyanın en mutlu insanıyım,ya da aci içinde kıvranan depresif biri
Bazen düşününce her şey çıkmaz geliyor
Uğruna savaştıgım,birçok istediğim şeyi erteledigim amacıma ulaşabilecek miyim merak ediyorum
Hayatımın geri kalani su son 3 aya bağlı
Belirsizlik içindeyim ve bu histen nefret ediyorum
Evet su an içerdekiler çok hararetli bir tartışma içindeler ve denememi mahvetmeyi başardılar
Eski ben gider sorunun ne olduğunu sorar kavgayı sonlandırmayı çalışır,beceremeyip kendini harap ederdi
Şimdiki ben ise ne yapacak
Kulaklığıni takıp son ses coğrafya dinleyecek
Ben nereye ait olduğumu biliyorum
İsterse tekrar düşeyim,isterse elimden tutan kimse olmasın,isterse her tarafım yara bere içinde kalsın
Ben yine de kalkacağım,yine de yürüyeceğim
Ne olursa olsun bir şekilde ait olduğum yere ulaşacağım,ait olduğum hayati yaşayacağım
Hicbir zaman başaramadım çünkü vazgeçtim dedirtmeyecegim vicdanima
Her zaman gidecek bir yol vardır
Ve ben hayallerime ulaşana kadar her yolu deneyeceğim!