Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Acıkmadığım halde sırf canım yemek istediği için gün boyu mutfaktayım, mutfaktan cıkamıyorum, bunun sonu hiç iyi değil 100 kilo olurum ben bu gidişle:mad:

Ee 2 buçuk ay aç kaldıktan sonra beni durdurabilene aşkolsun:mad:

Kahkaha attim uzun sure sonra. Az once bir haber okudum. Eskisehirde 2 asiret facebook'ta acilan bir sahte hesap yuzunden birbirine girmis :D hesap adi Mehmet UYUZ. Adam bi o asirete bi bu asirete kufretmis karsi tarafin adami gibi. Sonuc savas meydani gibi bir ortam, adliyelik insanlar ve 'vula vulaaa ne guzel kavga ediyosunuz' diyen bir troll. Allah'im su halimize bak aci bu ulkeye :))

of bu aralar hep uykum var:KK34:
ve biliyorum evet çok kilo aldım,sen söyleyince kafama dank etmiyor canım
senenin sonunu düşünüyorum da,İnşallah hayallerim gerçek olur
şimdi gidip kendime bol köpüklü bir türk kahvesi yapacağım:KK6:
ve sıradaki şarkı bana gelsin
oluruna bırak her neyse geçerrrr:KK37:

hava kapalı olsa bugün, biraz serince...
üşütse azcık, biraz da yağmur hafifce...
varsın bardaktan boşalmasın, ama yağsın ince ince...
pencereye yaslanıp dışarıyı izlesem, elimde bir kupa kahvemle... cama vursa yağmurun damlaları ve kalsam bir süre öylece, sonra köşede duran kitabım ilişse gözüme,. kahvemi pencerenin kenarına bırakıp, okusam saatlerce... yağmur hiç dinmese,.. yağsa ince ince...

keşke şu an eskisi gibi memleketimde evimde balkonumda gökyüzüne bakıp hayal kursam. artık hayırlısıyla memleketime tayinim çıksın. ailemi özledim.arkadaşlarımı özledim. annemle balkonda içtiğimiz kahveleri özledim..

Back