Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kahkaha attim uzun sure sonra. Az once bir haber okudum. Eskisehirde 2 asiret facebook'ta acilan bir sahte hesap yuzunden birbirine girmis hesap adi Mehmet UYUZ. Adam bi o asirete bi bu asirete kufretmis karsi tarafin adami gibi. Sonuc savas meydani gibi bir ortam, adliyelik insanlar ve 'vula vulaaa ne guzel kavga ediyosunuz' diyen bir troll. Allah'im su halimize bak aci bu ulkeye :))
of bu aralar hep uykum var
ve biliyorum evet çok kilo aldım,sen söyleyince kafama dank etmiyor canım
senenin sonunu düşünüyorum da,İnşallah hayallerim gerçek olur
şimdi gidip kendime bol köpüklü bir türk kahvesi yapacağım
ve sıradaki şarkı bana gelsin
oluruna bırak her neyse geçerrrr
hava kapalı olsa bugün, biraz serince...
üşütse azcık, biraz da yağmur hafifce...
varsın bardaktan boşalmasın, ama yağsın ince ince...
pencereye yaslanıp dışarıyı izlesem, elimde bir kupa kahvemle... cama vursa yağmurun damlaları ve kalsam bir süre öylece, sonra köşede duran kitabım ilişse gözüme,. kahvemi pencerenin kenarına bırakıp, okusam saatlerce... yağmur hiç dinmese,.. yağsa ince ince...
Menfaat ile analık olmaz .. insan evladını aramamazlik nasil yapar hemde para için . Oğluna zaten para icinde yuzuyordu e be Vicdansz borc dolu sırtında evladinin ee nankör