• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ona buna hava atmak icin kopek alip o masumlari kucuk yerlere hapsedip aglatan canilerin Allah cezasini versin!

Tam telefona müthiş şarkılar indirecekken artik kulaklığınin olmadığını hatırlamak:KK42:

Delicesine cips,çikolata ne varsa yemek istiyorum ama hic Biri yok
Börek ve kahve uyumunu birebir test ettim az önce
Ya ben neden her şeyi uçlarda yaşıyorum
Neden bir gün kelebek gibiyken su an içime öküz oturmuş gibi hissediyorum
Bir yandan ailem diğer yandan dersler arada sıkışıp kaldım:KK34:

Çok sağol anne tek sözünle beni yerle bir etmeyi başardın
Sayende kalbim paramparça
Hadi benim vicdanım rahat değil senin de dediğin gibi
Ama bana bu kadar yüklendikten sonra senin vicdanın rahat mi peki
Bana bunları deyip gidiyorsun ya ben arkandan ağlıyorum gidip gönlünü alayim küs yatmayalım diye
Bu kadar hassas olduğumu sen bilirsin sanmistim
Üzdün be anne çok üzdün

Gorumcenin evlilikteki rolu nedir ? Evlilige ne gibi bir katkisi vardir yahu ? Kardesi yerine mi imza atmistir ?

"Evlilik iki kisiden olusur" cumlesinde gecen batil inanisi -batil kelimesi tam uymasa da- gunumuze kadar genc kizlara yalan yanlis aktarmak yerine, bir buyuk cikipta isin dogrusu soyle "Evlilik ailelerden olusur/Aslinda aileler evlenir" diye aciklamada bulunmaktan nicin cekinir hale gelmistir(ler) hii ?

Bekar halimle dusuncelere saldilar ya beni... :KK55:

Keşke sokaktan çekip alabilsem tüm hayvanları, kurtarsam onları bu şeytan insanlardan!!! Çaresiz hissediyorum, kimsenin görmediği şeyler içimi acıtıyor ve çaresiz hissediyorum, bazı şeyleri yargılıyorum...
Neden batıyor insanlara o masumlar, nedir bizden çektikleri? Onlaı yok sayıp her türlü eziyeti reva gören zihniyete lanet olsunn........................

Gunun mutsuzlugu: benimle dalga gecti, beni cirkin buldu. Oysa bilmiyor, bu dalga geçtiği kız her şeyden vazgectigi anda onu dusunuyor, kendine geliyor, gulumsuyor. Yatmadan once bir kizin hayali oldugunu bilsen ne dusunursun acaba ? Ben seni karsilik beklemeden, senin de benden cikarin olmadigi icin sevdim. Sense genc kizlik onurumu yerlere attin. Sen benim tutundugum son daldin. Nasil mutsuz olmayayim ?

Cok salaksiniz.. ailece salaksiniz. Salaksiniz demismiydim size. He birde salaksiniz maaile.. :KK11::KK62:

hayır ben ne ara bu kadr çenesi düşük bir vatandaş oldum arkadaş :D dilim sussa beynimden binlerce kelime geçiyor :D

Back