Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İki kadın daha koca terörü yüzünden hayatını kaybetmiş. Bekarlar evlenmekten, evli olanlar da boşanmaktan korkar hale geldi artık.

onlarla ne zaman bir araya gelsem senin adın geçiyor
senin adın bile geçmese ailenden birinin muhakkak..:103:

ben daha fazla kafayı yemeden vakit çok geç olmadan çık karşıma söz veriyorum seni çok sevicem kendimi sana çok sevdircem pişman olmıcaksın yeter ki gel bak bütün herşyim seni bekliyor

arkadaşlarım daha yeni evlenirken, ben boşandım ve bir çocukla kalakaldım.
eski eşiminde tanıdığı benim çok yakın bir arkadaşım vardı,o dönemki sevgilisini eşim beğenmez burun kıvırırdı.
evlendiler ve çok mutlular... bir oğulları olacakmış...
benimse hiç bir zaman olmayacak...
kızımın bir kardeşi olmayacak...
benim mutluluk pozlarım olmayacak ailece tatile çıkılmış.
kısaca şu an saçmalıyorum yine...
geçer sabaha...

her şeyi oluruna bıraktım
çokta rahatım
bu boş vermişlik korkutmuyor değil

Ayda ortalama 4000 tl, 3 ayda bir de çift maaş kazandığım gül gibi mesleğimi durduk yere bıraktım. Depresyondaydım o yüzden sanırım... Şimdi daha da çok depresyondayım.. Çok salak hissediyorum. Pişmanım.. Beynim hiç durmadan çalışıyor, düşünüp duruyorum. Naptım ben. Arabanın ilk taksidini geçen ay ödemiştim.. Daha 47 ay taksidi var.. Ay kafayı yiycem ((((((((

hissettiklerin gayet normal yaa ben o kadar para veren iş bulsam köle gibi çalışırım haciiii

hissettiklerin gayet normal yaa ben o kadar para veren iş bulsam köle gibi çalışırım haciiii

Köle gibi çalıştığım için bıraktım bende sanırım arkadaşım yaaa öldüm tükendim bittim.. Her gün eve geldiğimde yorgunluktan ağlıyordum. Ama su gibi para akıyordu bee ooff ahh kalbimm ay ölcem ben derdimden (( derdimden ölceğime yorgunluktan öleymişim bak şimdi gözüme uyku girmiyor. Paranın gözü kör olsunnn (((((

paranın deil bacım parasızlıgın gözü kör olsun bea

İnsanları sevmenin tek yolu vardır ve o da onları olduğu gibi sevmektir... Ve güzellik de buradadır... Onları olduğu gibi sevdiğinde onlar değişirler... Sana göre değil; onlar kendi gerçeklerine göre değişirler...
(OSHO)
...................sabahtanberi bu cümleler beynimi yer oldu....

yataklarda cok pahalı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…