Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Allahim su regl denen sanci dogum sancilarina ön hazirlik falan mi?
Ve neden biz ya. Neden eerkekler degil.

Ahh ah, bir atansam ve mutluluktan ağlasam... İnşallah....

Herşey ama herşeyden nefret ediyorum...Hayat çok sıkıcı bu ne yaa böylee tekrar tekrar oynanan film gibi iş-ev,ev-iş aynı yüzler ,aynı insanlar böğğğ geldiii valla yeter.....

intihar etmek... ama son zamanda cok oluyor. yapar miyim? yapmam :) Beni üzenler gebersin önce :)

Çok yorgunum. =( Kahveden enerji alıp yarın için hazırlıklarımı tamamlamam lazım.
Güce ihtiyacım var.

Sinir bozacak kadar kendinden emin, gıcık olunacak kadar sakinimdir.
Beklerim ve yerim

Anadan doğduğundan beri bir kız bakmamış oğlana aşık olsak iki gün sonra sevgili bulur arkadaş.

zaman yaklaşıyor ve hem heyecanlanıyorum hem korkuyorum
inş her şey çok güzel olur

Esyalar toplanmis odada bir kosede.. gordukce bu ev bana daha birakilamamasi gerekir gibi geliyor... off allahim ben napiyorumn.. korkularim beni rahat birakinnnn

Aman tanrım
yine mi o kadın ?
of hep duymazdan geliyor yine beni ama benim üstümde oldugu için sesimi cıkaramıyorum içimden çığlık atıyorum beni duyuyormudur?

15 kilo vermem lazım 10 kiloyu diyetle versem kalan 5 kiloyuda türk eğitim gönüllüleri vakfına bagışlasam param yook bende kilolarımı bagıslamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…