• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Rabbim sana çok şükür..
Duygular, ruh hallerim anlamında özellikle nelerden geçtim, ne can sıkıntıları yaşadım.. Bakıyorum da geçmişe..
Şimdi ise eskisinden çok iyiyim.. Değiştim, değişiyorum.. Biraz karşımdaki insanlardan aldığım enerjiye bağlı ama böyle de değildim, daha sabırlı sanki daha sakin daha uzun süre gülebilen, daha az çekingen.. Umarım kısa süreli değildir.. Daim kıl Rabbim...
İşimi gücümü daim kıl, daha iyi olayım...
Ama kendi "böyle olması gerektiğini" düşündüğüm, doğru kabul ettiğim şeylerden, içimden de uzaklaşmak istemiyorum fazla, bir çok insanın topluma kötülüklere ayak uydurmak için yaptığı, yaşadığı değişimler gibi...

Sıkıldım sıkıcı ortamlardan. Boşa harcanan vakittt!!! Oysa yapacak bir yığın güzel şey varrr....:63::KK56:

Makul seviyede yırtık olabilecek miyim bakalım? Olmalı mıyım ya da gerçekten?

Bugünbirini paraladim . Acaba kaç gereksiz insan cçıkacak karşima ...

Ben aşk acısının yaşanması gerektiğine inanıyorum, bastırmak için uğraşmak yerine..
Belki karşıdaki çok suçluysa bunu yap tamam.. Ama kimsenin suçu yoksa severekse ne bilim, yaşamalı bence acıyı kaçmak yerine...
Bana ayrıldıktan sonra sevgilimi gezip eğlenirken bilmek görmek hoş gelmezdi.
Belki henüz böyle düşünüyorum...

Içimdeki çocuğu seviyorum:rolleyes:
Biraz deli, biraz afacan ama hep sevgi dolu...

Kendi evimi kurmak istedim şuan.
O nerede bu nerede derdim olmayacak, kendi düzenim olacak, eşyalarım habersiz dağılmayacak, her şeyini kendin yapacaksın laf dinlemiceksin. Kimse karışamıcak oh!

An itibariyle bunları istedim.

yarın annenin yanına götürmesen olmuyor demi sevgilim götüreceksin illa o asık suratlı kadının yanına görünce içim kararıyor benim anlamıyorsun :110:

Yerde mi yatsam acaba? Başka bi evde u yı ya mi yo ruuummm.!!! Dedik ama din leyen kim?!:KK11::KK62:

Kartalim, tamam kabul ediyorum seninle bir daha en iyi sekerpareyi kim yapar diye iddialasmayacagim ders oldu bana.
Valla benimkinden super olmus. Ellerine saglik ;)

bir şey geçmiyor da.. özledim.. sinirliyim de sana. ama seviyorum.. bakalım ne olacak..

Evet, bayramın geldiğini aşağıdaki "dert" konularından da tasdikleyebiliyoruz. Yurdum insanı bayram, seyran demeden 365 gün sorun çıkarabilme kapasitesine sahip. Gelsin "bayramda kaynanama gitmek istemiyorum"lar, gitsin "bayramlardan nefret ediyoruğğm" lar. Yılda 2 kere birbirinin aynısı konular vesselam. Hiç şaşmıyor. :p

Bugün bayram ve en yakınım bile anlamak istemezse daha ne söyleyeyimki ?........

Nerde o eski bayramlar.
Sabah erkenden kalkar, çizgi filmlerimi izler, ailecek keyifle kahvaltımızı yapar ,giyinir misafir beklerdik.
Şimdi saçımda havlu , elimde sigara , önümde pc öylece oturuyorum :KK14:

Ayy bu ben olamam.. naptim ya kendime sasiyorum.. allah beterinden koruya....

Back