• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

O kadar sıkıntım var ki bu ara ilişkimle ilgili bugün bir başlık açıp paylaşma gereği duydum. Tabi diğer derdim var başlıklarına da göz atmış oldum böylelikle ilk defa. Dayak yiyen, aldatılan, kocası direkt hakaret eden... o kadar kadın gördüm ki halime şükrettim :KK43: :KK43: Sanırım erkek düşmanı olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorum :KK43: Hiç umudum kalmadı, tepeden tırnağa ön yargılıyım artık :KK43:

Anladım ki sımsıcak bir gülüşe karşı duramıyorum hemen aklımda yer ediyor o insan
İçimde bir şeyler oynuyor sanki
Kadın veya erkek güzel gülen insanlara hayranım

kaç haftadır ağlıyorum ama sağım boş solum boş sen olsaydın annem yanımda sadece sarılsaydın tüm sıkıntılarım uçar giderdi

güzel bir kız değilim ama kaçılacak kadar çirkin de değilim. Peki o zaman neden en son ne zaman bir erkegin bana çıkma teklifi ettigini hatırlamıyorum ? neden bu kadar çekingen, pasif, pısırık, gozu yukseklerde, sevmeyi, takdir etmeyi bilmeyen 'siniz ? yani, tamam yaklaşık 4 aydır bekarım ama az bi zaman da değil. Sıkıldım ya. Yarın şansım yaver gitse, atılgan bi erkekle tanışsam bari. cross fingerss ! :)

Yine mi acıktım yaaaa? Fındık ezmesi istiyor canım tövbe yarabbim..:-)
Yarın öbürgün hamile kalırsam vay kocamın haline yahu beni alacak olan varsa kısmetimde yandı adamcağız yandııııı..:KK8:

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin hasret gultekinin sesi neden bu kadar guzel
ve ben neden bu ara onun gule yel degdi turkusune taktim :)

Back