• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Az samimi olduğum ya da yeni tanıştığım biriyle sohbet etmek, telefonda konuşmak, mesajlaşmak çok zor geliyor bana. Eziyet resmen. Bu tembelliğim yüzünden yeni sosyal ilişkiler kuramıyorum, üşeniyorum.

biri yüzümü temizleyip dişlerimi fırçalasa keşke. gözlerim gidiyo. çok yoruldum.

Geri dönmek için çok uğraşacaksınız.. çook adam sokacaksınız araya.. ama o köprünün altından çok sular aktı, biz iyiyiz böyle.. yokluğunuza alıştık, varlığınızla gölge etmeyin yeter..

Canım sarma ve dolma istiyor, keşke yarın biri benim için yapsa, ben yapmak istemiyorum.

Biri kendini veriyor destek olmak için.. Ama diğeri? Hani o lafı demese yine iyiydi aslında.

Yatağıma geçip laptop, kahve, kitap, müzik ya da müzik açmazsam herhangi bir tartışma programı, haber vs. içerikli bir videonun arkadan gelen sesiyle birlikte sadece zevklerime odaklanarak oturabileceğim böyle şahane günlere kavuşmak bana da nasip olacaktı demek ki. =)))
İnanılmaz geliyor onca sıkıntıdan sonra. Ama öyle bi hakkettim ki! :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Şu anda deniz, kum, güneş üçlemesine ait bir yaşantının içinde olmayışıma üzülmüyorum bile. =)

Neden tv'deki tüm diziler bu kadar kötü, izleyecek hicbir sey bulamiyorum arkadaş yaa

An geliyor içime bir güneş doğuyor, çok pozitif hissediyorum sebepsiz :KK51:

Geceyi seviyorum.. Ama hayat benim tersime ilerliyor maalesef bu yüzden düzene girmem lazım... :KK51:

tatile kadar artık zamanın gecmedıgını
suanda herseyın ne kadar sıkıcı oldugunu :D

Back
X