Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Hayatım hiç son iki günkü kadar sakin ve rayında olmamıştı. Aşırı doz huzurdan uyuyamıyorum resmen. E bünye alışık değil tabi.

Ay sinir oldum, resmen sivilce bastı evde oturmaktan! Devamlı bi işim mi olmalı benim?

Mutluluğun kursaginda kalması böyle bir şeymiş. İnsan eşi olacağı insani hissedermiş.Hissettim sonuna kadar ama geçmişteki yanlış arkadaşlarımdan biri akrabasi olduğunu öğrenince sevincimi yaşayamadim.An itibariyle ortaya çıkacağı ,yuzlesecegim günü bekliyorum.O kadar pişman ve çaresizim ki.Belki de hiç sorun çıkmayacak diye teselli ediyorum kendimi.

Hem kavuşmak istiyorum hem içimde bir burukluk var.
ilk defa evime gözlerim dolu baktım anlam kattım duvarlara vay be dedim neler yaşadık biz neler atlattık.. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
sanırım kardeşlerimle didişmeleri bile özleyeceğim. Allah'ım inşallah hayırlısı budur, utandırma yarabbim.

Bazı kadınların aptallık derecesi beni hayrete düşürüyor.
Ve bazı kadınlar anne olmasa keşke.
Hiç hak etmiyorlar. Hakkını veremiyorlar.

"zengin koca bul napcan eğitimi."
Az önce denk geldiğim tavsiyeye dört kolla sarılacağım, zengin koca adaylarını paslayalım lütfen. Tşklr.

Aynı yöne bakmak önemli.
Fikirler bam başkaysa yaşanan duygular benim için sanrı gibi...
Bakış açıları başka çünkü...

Bu sıcak şehre hapsolduk babam ve kardeşim yüzünden, anneanne yazlığına gitmek istiyorum. Geceleri o gölün kıyısına oturup serin serin rüzgarla güzel güzel hayallere dalmak istiyorum.
Az kaldı ama of.

Son düzenleme:
çocukluğumu çalanlardan onu geri istiyorum!!!!!!!
insanlar nasıl bu kadar rahat hükmediyorlar hala benliğime
nefret ediyorum...

Bir dilim daha kek yesem mi, yemesem mi? ://

Eşim bana gülüyor karşımda şuan ona çocukluk anılarımı anlatıp gülerken görmek dünyanın en güzel duygusu gibi geliyor :)
BEN ONA RESMEN AŞIĞIM :))))))))

Şu işkence bitsin ve hemen sonbahar gelsin.
Bu yaz geçen yıla oranla serin geçtiği için aşırı mutluyum. ^.^
Yazdan eskisi kadar nefret etmesem de uzun süre yaşamak istemiyorum bu mevsimi.

Sınava iyi çalışmamış da karambole sınava girecek üniversite ğrenciler gibiyim. İşim duaya kaldı, öğrendiğim kadarını uygulamaya. Allah' ım sen yardım et, sorular bildiğim yerlerden çıksın

debby ryan'ın güzelim saçları sürekli farklı renge boyatmasından mütevellit azalmaya yüz tutmuş :/

tek isteğim: istediğim hayatı yaşamaktı yada kendi seçeceğim yolda ilerleseydim. Hep başkaları seçim yaptı benim yaşayacağım hayat ile ilgili. ve bu çok ağır bir yük.

Ama doğru ama yanlış, az kaldı olacak gibi...

Önce canıma oku, sonra da güler yüz bekle.. Oldu canım!.. Sen, beni mahallenin soytarısı sandın sanırım!..

Suçu kendimde arıyorum.
Yanlış bir şeyler yapıyor olmalıyım ki bunlar geliyor başıma.
Saçma sapan insanlar türüyor.
Şu lanet süreç bitse de biraz içime dönsem.
Ruhumu sapasağlam yapsam. Kendimle ilgilensem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…