Meraba arkadaşlar
1-miss dior cherie
2-davidoff cool water
3-armani she
Bu 3 parfüm hakkında bilgi verebilir misiniz ne kokularıdır? Kalıcılıkları nedir DP den kullananlar? Ağır mı hafif mi baharatlı mı çiçeksi mi şekerli mi meyveli mi vs vs...
şöyle dp gibi dolum yapan yerlerden almanızı tavsiye etmiyorum, gerçekten hem sağlıksız hem kokusu kalıcı değil güzel olmuyor garip bir şey oluyor kolonya gibi bir süre sonra ve yani etik değil. dpden başka bir sürü güzel parfüm var avondan alın ne bileyim ya da watsons sürekli indirim yapıyor 50-60 liraya falan güzel parfümler satıyor hem de orijinal bir sürü başka yer ve marka var. sahte almayın çok rica ediyorum.
bu size yönelik bir şey değildi genel bir tepki üstünüze alınmayın lütfen..
parfümlere gelirsek hepsi çok güzel parfümler bence ama çok bilindik artık herkesin üzerinde var neredeyse ama güzel parfümler cidden. sadece artık cherie'nin kokusu midemi bulandırmaya başladı, vişneden pek hoşlanmıyorum zaten ve parfümde kullanılınca da iyice baymış. çok şekerli geliyor bana. davidoff cool water güzel bir parfüm ama o da cherie gibi artık herkeste var. yani bilmiyorum belki benim çevremdekilerde vardır hep bunlar. bence aralarından en güzeli armani, ağır değil baymıyor ve güzel akılda kalıcı bir kokusu var
Banada aynen dediğiniz gibi ağır olmayan baymayan akılda kalıcı bir koku lazım. Teşekkür ederim. Şimdilik DP den alıcam kokuya alışayım en azından diye daha sonra maddi açıdan uygun bir zamanımda da aynı parfümün orjinalini almak istiyorum. Öğrenciyim bende malum. :) Teşekkür ederim cevap verdiğin için yorum yaptığın için dikkate alıcam :)