• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Stylo Grand Anne - Bebek SırtÇantası - Füme

kuzusunun_anasi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
99
90
298
40078519b2633b-f17a-4511-a09f-2078295204d0m2.webp

Stylo Grand Anne - Bebek Sırt Çantası - Füme

Anne-Bebek sırt çantası satılıktır. Evden çıkamadığım için hiç kullanılmadı. Piyasada 100 TL ve üzeri satılıyor. Ben yeni olduğu halde kullanamadığım için 50 TLye vereceğim.

* Ön Bölümde Fermuarlı Göz
* Ön Bölümünde Komple Fermuarlı Malzeme Gözü
* İç Kısmında Malzemeleri Yerleştirmek İçin Farklı Farklı Gözler
* Çantanın Rahat Açılmasını Saglayan Fermuar Dikim Yapısı
* Çantanın Arka Bölümünde Pedli Göz
* Çantanın Ön Alt Bölümünde Biberonlar İçin Soguk Sıcak Thermo Özellikli Bölüm 4 Saat Sıcak-Soguk Hava Şartlarına Göre Degişebilir.
* Sag Kısımındaki Gözden 72,li Islak Mendilinizi Yerleştirerek Çantanızı Açamadan Kolayca Ulaşabilirsiniz.
* Sol Kısımda Biberon Yerleştirmek İçin File Cep
* Antialerjik Fitelatsız Kumaş
* Sıvı Ve Su Geçirmez
* 1 Adet Alt Açma Pedi
* Silinebilir Ve Elde Yıkanabilir.
* Ebatlar:
* Yükseklik: 45 cm
* Genişlik: 36 cm
* Derinlik: 15 cm

Son düzenleme:
çok düzgün ve iyi kalpli biri kesinlikle güvenilir ben tanıdığıma çok memnun oldum umarım güzel satışlarınız olur kar amaçlı satış yapmayan nadir insanlardan :KK68:

çok düzgün ve iyi kalpli biri kesinlikle güvenilir ben tanıdığıma çok memnun oldum umarım güzel satışlarınız olur kar amaçlı satış yapmayan nadir insanlardan :KK68:

Teşekkür ederim canım çok sağol. Ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum. Doğumunun çok güzel geçtiğini hayırlı haberlerini almak için bekliyorum :)

Back