• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stuttgart ve evresi bulumaya gel :-)

dikkat ette ordada donunu düsürme:sm_cool:
olmayan bisey nasi düssün:umursamaz:
get hoşcakal mektup atmayı unutma:roflol:

keşke balım keşke ya..senağlama

:roflol::roflol::roflol:cok yaşa kuzum yaa :hulya::hulya:yoksa ona orgumu orem bı donkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

örgü kasindiriyo:umursamaz:, basmadan pacali olsun önümüz kiszemuszemus

get hoşcakal mektup atmayı unutma:roflol:

keşke balım keşke ya..senağlama

:roflol::roflol::roflol:cok yaşa kuzum yaa :hulya::hulya:yoksa ona orgumu orem bı donkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ör anam ör,
belki baska zaman bulusmaya gelirsinyada biz geliriz hihoyyyt

olmayan bisey nasi düssün:umursamaz:

örgü kasindiriyo:umursamaz:, basmadan pacali olsun önümüz kiszemuszemus

anam ölcem geberecem catlicam:sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet bencede carsi ici hem gezeriz alis veris ederiz hem yemek falan yeriz kahve iceriz vs vs
ama tarih?! Mutluluk Recetesi haftasonu gidiyormus cumartesi gidiyorsa cuma olabilir yada daha sonra mesela 30 ekim?!

benim bu hafta sonu vaktim olmicak gibi ya :( annem diyor mannheima gidelim dayinlara bir yandan kaynanamlar oturmaya gelemk istiyor...
karar ver az mi biliyon cokmu, gezdir beni bebeemgamyoncuiremsu
fark etmez istediginiz yerde bulusuruk, wasen olsa tam süper olcek amma yaf sanki bebekiz niye kaybolak:ecrin_bebek::roflol:

ben giyemem üst kismi dar gelebilir:kedi::1ninca::roflol:

aynen ama zaten bunlar genellikle yari gögüsütopluyo gerisi dista kaliyorya onun icin oladabilri yani hehehe

kar bebeeem sen en iyisi bi 10 tane pacali don yolla bize, sonumuz iyi görünmiii:gitme::roflol:

5 ben isteremmmmkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol:
hey allahimson 3 haftaki stres sykinti üzüntü ve hüzünü attim üzerimden gülmekten öldüm yaa gözlerim yasardi don muhabbetinden
ben ama dikisleri belli olmayanlardan isteimhihoyyyt

benim bu hafta sonu vaktim olmicak gibi ya :( annem diyor mannheima gidelim dayinlara bir yandan kaynanamlar oturmaya gelemk istiyor...

aynen ama zaten bunlar genellikle yari gögüsütopluyo gerisi dista kaliyorya onun icin oladabilri yani hehehe

bencede bir kac hafta müddet verelim daha iyi plamlariz gelenler olur vs
ama mutlulugum gelemez ozamanmafoldumben

hey allahimson 3 haftaki stres sykinti üzüntü ve hüzünü attim üzerimden gülmekten öldüm yaa gözlerim yasardi don muhabbetinden
:roflol::roflol::roflol:sayenızde bende cok guldum yahkaydirigubbakcemile3
bugun harbı ıyı bıgun vallah stres attım eyce :icecream:
la ıstedgnız don olsun hemencıcık yollım sıze..:1hug:

:roflol::roflol:emısın baska bısı yollasam olmazmı:jeyyar:
yaa sız +18 oldunuz ben daha bebeyım gedıyom işde:roflol::roflol:
sen donu yolla, bende sana bi paket pempas ozmen:ecrin_bebek:

yüz vermeyin su kaynanalar yaa, wasn a gidiyom müsayit deelim, felekten bi gün calcam, bekarliga veda yapcaz de:delphin:-tatlicadiarzu-

hem pacali hem dikissiz, icaat edilmedi daha:umursamaz:akannehir

:roflol::roflol::roflol:sayenızde bende cok guldum yahkaydirigubbakcemile3
bugun harbı ıyı bıgun vallah stres attım eyce :icecream:
la ıstedgnız don olsun hemencıcık yollım sıze..:1hug:
kaydirigubbakcemileaynen valla ya iyi stres attim hemde 3 haftalik zemuszemus

yüz vermeyin su kaynanalar yaa, wasn a gidiyom müsayit deelim, felekten bi gün calcam, bekarliga veda yapcaz de:delphin:-tatlicadiarzu-

tüh netcez yaaaa ben yinede dikissiz tercih ederim laelaelaelaelae

fistiklarim ben kaciyorum artik, malum 5:15 de kalkiyoz, biraz islerim var sonra dogru yataga
sanirim bulusma icin en uygun haftasonu (cumartesi) ya bu ekimin sonu olabilir mesela bence sizler ne diyorsunuz kararlastiralim da yapalim fazla soguklar gelmeden ok mi
öptüm hepinizi

kaydirigubbakcemileaynen valla ya iyi stres attim hemde 3 haftalik zemuszemus

tüh netcez yaaaa ben yinede dikissiz tercih ederim laelaelaelaelae
cukulatali don bilem var, bende ondan rica edim ordan bidenesositososito
psssss bisi diicem, bu topikte geyik yasak deel demi,gerci aklim basima gec geldi amma banlanmadan sorem dedim:1ninca::a015:

fistiklarim ben kaciyorum artik, malum 5:15 de kalkiyoz, biraz islerim var sonra dogru yataga
sanirim bulusma icin en uygun haftasonu (cumartesi) ya bu ekimin sonu olabilir mesela bence sizler ne diyorsunuz kararlastiralim da yapalim fazla soguklar gelmeden ok mi
öptüm hepinizi

iii geceler, geciktirmeyek:hulya:

cukulatali don bilem var, bende ondan rica edim ordan bidenesositososito
psssss bisi diicem, bu topikte geyik yasak deel demi,gerci aklim basima gec geldi amma banlanmadan sorem dedim:1ninca::a015:

anam valla hepimiz geyik yaptik, neyseki artik ciddiyete dönüp bulusma planlari yapalim olurmusengözlerimebaksanab

kuzum kaynanam gelir yakalar beni dermisim stuttgartda kaliyorlar hehe

birde cok gec vakite kalmayalim yani sonra ev halki problem cikarur hehehe

bılıyık lo okaa da cahıl degılem kaydirigubbakcemile3
ayy vallah ozendım sıze ne guzel tam kafasınız hepınız vallahı..
mutluluk recetem banada yollamayı unutma receteopuyorumnanaktan
kalbım sızle olcak ogun kesın senağlama

sen yeterki iste bacim ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back