Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anammmm du nerdeydı bıletım benımiste burasi wasen bad canstatt ve evet soguktur ama korkmayin isitirim ben sizi atesimle:smiley-cool:
yolu bilmeyenler resmini cikdidan alsin sora sora gelsin
ana sıla ne olıy saa yaw:roflol::roflol::roflol:
bundanda giyecezmi ?? delikafadulden
karar ver az mi biliyon cokmu, gezdir beni bebeemgamyoncuiremsukizlar abooo nasil ilerlemis konumuz ben görmedim daha...
öncelikle hayirli ugurlu olsun hülisim konun :)
kirmizi donlu söyle bakem sen nerde kaliyorsun?
ben stuttgarta 20 km mesafede kaliyorum az cok bilirim oralari sizleri gezdirme görevini üstlenebilirim :)
cannstadter waseni bulusma noktasi olarak secmesek daha uygun olur bence
birbirimizle konusamayiz bile ancak kim kayboldu kim kaybolmadi derdine düseriz malum hafta sonu bulusursak ana baba günü :)
bence carsinin icine gidelim bir kafede falan oturalim dolasalim laklak edip birbirimizle tanisalim siz ne dersiniz??
bundanda giyecezmi ?? delikafadulden
kizlar abooo nasil ilerlemis konumuz ben görmedim daha...
öncelikle hayirli ugurlu olsun hülisim konun :)
kirmizi donlu söyle bakem sen nerde kaliyorsun?
ben stuttgarta 20 km mesafede kaliyorum az cok bilirim oralari sizleri gezdirme görevini üstlenebilirim :)
cannstadter waseni bulusma noktasi olarak secmesek daha uygun olur bence
birbirimizle konusamayiz bile ancak kim kayboldu kim kaybolmadi derdine düseriz malum hafta sonu bulusursak ana baba günü :)
bence carsinin icine gidelim bir kafede falan oturalim dolasalim laklak edip birbirimizle tanisalim siz ne dersiniz??
anammmm du nerdeydı bıletım benım
ana sıla ne olıy saa yaw:roflol::roflol::roflol:
hahaha alemsin bunlarin birde uzun eteklileri var bende onalrdan giyim biraz tesettürlü olsun benimki hahaha
karar ver az mi biliyon cokmu, gezdir beni bebeemgamyoncuiremsu
fark etmez istediginiz yerde bulusuruk, wasen olsa tam süper olcek amma yaf sanki bebekiz niye kaybolak:ecrin_bebek::roflol:
ben giyemem üst kismi dar gelebilir:kedi::1ninca::roflol:
evet bencede carsi ici hem gezeriz alis veris ederiz hem yemek falan yeriz kahve iceriz vs vs
ama tarih?! Mutluluk Recetesi haftasonu gidiyormus cumartesi gidiyorsa cuma olabilir yada daha sonra mesela 30 ekim?!
la tamam carsi ici olsun:hulya:
niyeti bozdum aksam aksam , askimida alip gidem bali:içelim:
gimizinin tek kisilik bulusmasi diyede konu acar koyarim buraya resimlerizemuszemus
aa olmadi ama ben hususi senin rengini sectim mafoldumben
sende üstündekini giyme..tek altini giy..üstün havalansin,herkes sarhos zaten fark etmezler :roflol:
bılıyık lo okaa da cahıl degılem kaydirigubbakcemile3bisey olmiyiiii,bu onlarin meshur kiyafeti "dirndl" inanmiosan sor :umursamaz:
kaydirigubbakcemile5 :lepi:
bılıyık lo okaa da cahıl degılem kaydirigubbakcemile3
ayy vallah ozendım sıze ne guzel tam kafasınız hepınız vallahı..
mutluluk recetem banada yollamayı unutma receteopuyorumnanaktan
kalbım sızle olcak ogun kesın senağlama
bılıyık lo okaa da cahıl degılem kaydirigubbakcemile3
ayy vallah ozendım sıze ne guzel tam kafasınız hepınız vallahı..
mutluluk recetem banada yollamayı unutma receteopuyorumnanaktan
kalbım sızle olcak ogun kesın senağlama
kiyamam :teselli:Şeniz
aglama la wasn a gitmiyok zati:umursamaz:
ama ben yarin gidiyomhihoyyyt atkim la:dilcikar:
get hoşcakal mektup atmayı unutma:roflol:kiyamam :teselli:Şeniz
aglama la wasn a gitmiyok zati:umursamaz:
ama ben yarin gidiyomhihoyyyt atkim la:dilcikar:
keşke balım keşke ya..senağlamacanim benim keske sende gelebilsenŞeniz
:roflol::roflol::roflol:cok yaşa kuzum yaa :hulya::hulya:yoksa ona orgumu orem bı donkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dikkat ette ordada donunu düsürme:sm_cool: