- 16 Kasım 2011
- 1.539
- 1.754
-
- Konu Sahibi mecbur
Meraba kizlar hepimizin derdi ayni catlaklaronceden strivectin kremi alip cok duzenli kullanmamistim ama bugun strivectini yeniden aldim ve uzun vadeli bikmadan sikilmadan catlak tedavi kurlerime basliyorum. strivectinin yaninda birde bio oil aldim.strivectini kullanmadan once bionikein vucud peelingini kullanip cildin olu derilerini atmasini sgayip sonra kremi surmeyi dusunuyorum. gelismeleri yazarim. bu zamana kadar kullanmadigim krem girmedigim masaj aleti kalmadi artik bikmis durumdayim boylede gecmezse ne yaparim bilmiyorum. hepimize acil sifalar!
Merhabalar,
Ben de bu siteye yeni uye olarak ilk mesajimi isim ile ilgili oldugu icin bu bolume yazarak baslamak isterim.
Amerika birlesik devletlerinde 12 yildir yasamaktayiz.Ve bu yazin ortalarinda tekrar baba ocagimiza ,Turkiyemize kesin donus yapiyoruz.Esim, Strivectin kremlerinin kuzey Amerika`daki satis dagitim sorumlulugunu yapmaktadir.Turkiye`de de kozmetik uzerine calismaktaydik.Bu ulkede de ayni konuda devam ettik. Eger konu hakkinda bilgi sahibi olmak isterseniz, lutfen sorun biz elimizden geldigi kadariyla size destek olmak isteriz.
Bu arada biliyorum, bir cogunuzun icinden gecenleri , lakin urunler konusunda ara ara Turkiye`ye gelen dostlarimizla urun gonderimi yapmaktayiz.Eger ilgilenen dostlar,arkadaslar varsa birinci agizdan neden-sonuc iliskilerini dinleyerek urune sahip olmak ve dogru kullanim ile fark yaratmayi ogretebiliriz.Ben de estestisyenlik uzerine calismaktayim.
Simdiden herkese iyi geceler diliyorum.Sevgilerimle
Derya D.
sizde satıyormusunuz fiyatı ne kadar ayrıntılı anlatırmısın benimkiler biraz derin ve yırtık kimi kaç ay kullanmak gerek ve ne kadar azaltabiliyorMerhabalar,
Ben de bu siteye yeni uye olarak ilk mesajimi isim ile ilgili oldugu icin bu bolume yazarak baslamak isterim.
Amerika birlesik devletlerinde 12 yildir yasamaktayiz.Ve bu yazin ortalarinda tekrar baba ocagimiza ,Turkiyemize kesin donus yapiyoruz.Esim, Strivectin kremlerinin kuzey Amerika`daki satis dagitim sorumlulugunu yapmaktadir.Turkiye`de de kozmetik uzerine calismaktaydik.Bu ulkede de ayni konuda devam ettik. Eger konu hakkinda bilgi sahibi olmak isterseniz, lutfen sorun biz elimizden geldigi kadariyla size destek olmak isteriz.
Bu arada biliyorum, bir cogunuzun icinden gecenleri , lakin urunler konusunda ara ara Turkiye`ye gelen dostlarimizla urun gonderimi yapmaktayiz.Eger ilgilenen dostlar,arkadaslar varsa birinci agizdan neden-sonuc iliskilerini dinleyerek urune sahip olmak ve dogru kullanim ile fark yaratmayi ogretebiliriz.Ben de estestisyenlik uzerine calismaktayim.
Derya D.
Konu güncelliyorum:)Merhabalar,
Derya D.