mrb kızlar ben çatlak kremleriyle ilgili bir araştırma yaptım ünlülerin ve fransız kadınlarının çoğu bu kremi kullanıyormuş.Fiyatı oldukça pahalı ama çok işe yarıyo.Ben daha kullanmadım tabi her ay 65 ytl bi krem alıyorum elancly diye çatlakların önüne geçemedim tabi bende doğum yapana kadar bebek yağlarıyla vücudumu nemlendirmeyi düşünüyorum.Doğumdan sonra bu kremi alıcam inşallah nasip olursa o kadar para veriyoruz pek faydasını göremiyoruz en azından bütçesni zorlayanlar olsa bile biriktirim öle de alınabilir.Çünkü bir bayan çatlaklarının üstünden 10 yıl geçmiş yeni olmamasına rağmen baya bi etkili olmuş doğumdan sonra aynı senenin içinde kullananlarda eminim ki daha büyük bir etki olur düzenli olarak günde 3 defa sürmek gerekiyo kalıcı ve etkisini gösterebilmesi için ünlülerden bildiğim ebru şallı da bu kremi kullanmış ayrıca yüze de uygulanabiliyor kırışık giderici özelliğide var oldukça güzel ve maaliyetli...
StriVectin-SD ile ilgili deneyim ve sonuçlar değişkendir. Klinik araştırmalarda StriVectin-SD kullanan deneklerin % 93 ünde çatlaklarda iyileşme görülmüştür.Araştırmayı yapanların diğer aldığı sonuçlar şu şekildedir:
Çatlakların uzunluğundaki düşüş
Çatlakların derinliğindeki azalma
Yüzeydeki ipeksiliğin artışı
Ciltteki kalınlaşma
Ciltteki sıkılığın artması
Kolojen yapının artması
Cilt renginin düzelmesi
StriVectin-SD çatlak ve kırışıklıklarınızın ne kadar süredir var olduğunun önemsiz olduğunu belirtiyor birkaç günlük ya da birkaç yıllık sonuç değişmeyecektir. StriVectin-SD kullanmaya başladıktan 4 ile 6 hafta sonunda dikkate değer bir sonuç gözlemlersiniz, aynı zamanda 2 hafta içinde cilt renginizdeki değişimi de gözlemleyeceksiniz
SlriVectin-SD nasıl uygulanıyor?
Temiz ve kuru bir ciltle başlayın. Çatlaklar için günde 3 kez kullanın kırışıklıklar için günde 2 kez kullanın 24 saat içinde toplam 3 kereden fazla kullanmayın çok az kullanın (StriVectin-SD oldukça yoğun bir formüldür) Tamamen emilene dek dairesel hareketlerle cildinize yedirin.
StriVectin-SD' yi ne kadar kullanmalı?
Oldukça yoğun bir formül olan StriVectin-SD az miktarla çok iş görür. Yüz bölgenize 5 kuruşun yarısı yeterli olacaktır. Çatlaklarınıza 10 kuruş kadar bir miktar yeterli olacaktır. Bu miktarlar uygulamak istediğiniz alanlara göre değişim gösterebilir.