Evet canım biliyordum yazılarını hep takip ederdim.çok üzücü bir durum yaşadıkların ama allahım daha iyisini bilir tabikide.Şuanki halimize şükretmekten başka çaremizde yok,olsun herşeyin başı sağlık ve evimizde huzur olması.Bende bu çocuk takıntılığı yüzünden psıkılojık rahatsızlık geçirdim ve 9 ay korunmak zorunda kaldım ama ne yaptım olan sağlığıma oldu.Yaptığım stres ise hiçbir işe yaramadı.Allahıma şükürler olsunki şuan sağlığıma kavuştum ve bu hastalıktan dolayıda 10 ay korunmak zorunda kalmıştım yanii anlıyacağınız ne kadar düşünürsek bir şekilde bebek olma olasılığı gitgide uzaklaşır bizden.Ben artık herşeyin başı sağlık diyorum ve allahım hayırlı,sağlıklı evlatlar vermesini istiyorum geç olsun ,güç olsun yeterki rahmimde taşıyacağım embrşyo sağlıklı olsun.Kızlar bu başlığa hiçmi yorum yapmak istemiyorsunuz :uhm:biliyosundur canım ben ocak ayında hamiş olduğumu ve 5 gün sonrada düşük yaptığımı öğrenmiştim ne yazıkki.ve şubat ayında hiiiç ama hiiiç beklemiyordum eim varikosel amelyatı olmuştu o yüzden daha 5. ayıydı dediler 6 ay bekleyin ben hiiiç beklemiyodum 6 ay dediler ama hemen kalmam heralde şöyle 1 sene yi daha geçiririm ve o ay ne yumurtlama takibi yaptım nede belirti aradım kendimde belki 4 defa bilemedin 6 defa eşimle birlikte olduk.ve ocak ayı geldi adetimi bile görmüştüm ama hamileymişim meğer kafamda hiç bebek düşüncesi yoktu sadece eşimle istediğimiz zaman birlikte oluyorduk meğer bebeğim o ay gelmiş içime ama tabi benim dikkatsizliğim yüzümden kaybettik.2 gün ağladım o kadar beklemişi 2 yıl olmuş tam kavuştum derken kaybettim.ama düşündüm niye heder ediyorum ki kendimi en azından artık eşimin durumu iyi demekki bende anne olabileceğim dedim ve bebek düşüncesi bizim için yeni başlamıştı ve şuan stresten uzak bi şekilde bekliyorum kesinlikle kimse beni yanlış anlamasın (sen uzaklaştın ondan rahat konuşuyosun)demeyin bende çok zor günler atlattım bu iki ıl benim için 10 yıl beklemek gibiydi.bebeğimin gelmesine daha zaman var hayırlı bi vakitte gelsinde ne zaman gelirse artık o zamanı bekliyorum....napalım başka yapacak bir şeyim yok artık.
evet yaa haklısınız düşünceyi atmak lazım...
birde tabiilk allah sonrada bizler takipde olacaz.ama takipdeykende kandimizi kaptırmayacaz yaw...ben fazla kaptırmam ama benım kilolarım var buna canım sıkılıyor sankı kilodan olmuyor yağ bağladı yumrutalıklrım ..kilom 76 boyum 1,67 normal kilom 57 olmalı yazdan beri çok kiloaldım 68 kiloyken 80 oldum ama 76 ya düşdüm şuan 75-76-77 arası değişiyorum...ben fazla bebeği takmıyorum ama çözüm yollarıda arıyorum..dr da gidiyorum herşey normale döndü ilaçlarla ama olmadı sanırım...bu ayda adet olacam ben:)
neyse kızlar fazla takıntı halline getirmeyin konuyu olacak biraz sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?