Stresten kahroluyorum

Bence çok küçük ama ya… çocuk psikiyatrisine sormak en iyisi yine de

Benim kızım çok hareketliydi hala öyle gerçekten bununla ilişkilimi şuan 18 aylik baya 3 lu cumle kuruyor sadece yabancılara fazla tepkili agliyor yabancı birini görünce bu yüzden doktora götürmek istiyorum. Acaba otizm olabilirmi

İçinizin rahat etmesini istiyorsanız tabiki gösterebilirsiniz ancak her hareketli çocuk otizmlidir diye bir şey yok. Ayrıca çocuğunuzun yabancı görünce ağlaması muhtemelen insanların arasına çok fazla sokmamanızdandır. Çünkü insan içine fazla çıkmayan çocuk birini gördüğünde Özgüveni düştüğü için korkup ağlar.

Merhaba beyinde hasar oldugunu nasil tespit ettiler ? Benim kizim suan 23 aylik bizde ogrenme guclugunden şupheleniyoruz. Hayvanlarin seslerini taklit ediyor ama kitaptan göstermiyor. Akranlarina gore geç gidiyoruz.

Merhaba beyinde hasar oldugunu nasil tespit ettiler ? Benim kizim suan 23 aylik bizde ogrenme guclugunden şupheleniyoruz. Hayvanlarin seslerini taklit ediyor ama kitaptan göstermiyor. Akranlarina gore geç gidiyoruz.
Merhaba, ameliyatlarını 1. Sınıf sonrası olmaya başladı. Öğretmeninin fark etmesi üzerine annesi tedaviye sıcak bakmaya başladı. Annesine göre çekinen, utanan bir çocuktu. Fakat hangi bölüme gittiler, nasıl geçti süreç tam bilmiyorum. Ameliyatlarının sonrası çok zor geçiyordu ağlıyordu hep
Ama sizin minnoşluk için erkendir annesi belki bilmiyorum ama 23 ayda olması ve olmaması gerekenler konusunda malesef bir hakimiyetim yok. Henüz anne olmadım aşılamaya başladım bu ay hayırlısıyla ay sonunda kendi mucizemin haberini bekliyorum heyecanla

Hemen aklınıza niye böyle şeyler getiriyorsunuz bebeğiniz daha küçük biraz bı gözlemleyin hele otizm ilerde kendini net belli eder . Çoğu şeye tepki vermez bariz belli olur sizin ki daha bebek bu yaşadıklarıniz da çok normal bende otizmli öğrencilerle çok ilgilendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…