Stresten gebermek uzereyim

Nurkaua

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2022
10
1
1
24
Cinsel birliktelikten 12 gün sonra minik kan pıhtısı geldi ve regl olmayali 28 gün oluyor normalde 21 gunde olurum bu ay baya stresliydim belki ondan gecikmistir normalde hic gecikmez.
2 gün önce test yaptim negatif cikti. Sadece korunmasız yapmistik tek risk zevk suyu bosalma olmadı sizce hamile miyim lütfen yardımcı olun.

28 gündür regl olamıyorsanız 2 gün önceki test sonucu doğrudur. Çok fazla gecikmiş. Demek ki gebelik değil. Stres yaptığınız içindir.

28 gündür regl olamıyorsanız 2 gün önceki test sonucu doğrudur. Çok fazla gecikmiş. Demek ki gebelik değil. Stres yaptığınız içindir.
Konu sahibi yanlış anlatmış sanırım. 21 günde bir regl oluyormuş ama adet döngüsünün 28inci gününde yani 7 gündür gecikme yaşıyor.

Ya da ben yanlış anladım emin değilim ama bana böyle geldi N Nurkaua

İçe boşalma olmadı ama zevk suyundan gebe kalınamaz diye birşey yok yani.

Minik kan gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz peki
Farklı bir sorundan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ben ya da en mantıklı ihtimal stres yaptığınız için ufak ufak söküleceksiniz. Kanama yerleşme kanaması olsaydı (döllenmiş yumurta rahme yerleşmeye çalışırken bu gibi kanamalar görülür) sonuç pozitif çıkardı silik şekilde.

Yarim saat sonra bile baktım hep tek cizgiydi ister istemez korkuyorum ya dogru anlamissiniz cok tesekkur ederim bikac gun sonra yine test yapip yazarim

Yarim saat sonra bile baktım hep tek cizgiydi ister istemez korkuyorum ya dogru anlamissiniz cok tesekkur ederim bikac gun sonra yine test yapip yazarim
Boşuna strese girmeyin stres olduğunuz için gecikme yaşıyorsunuz zevk suyundan evet hamile kalınabilir ama milyonda bir ihtimal yani

Hep reglimin gunu gunune olmasiyla ovunen biriydim hahshashaha.
İlk defa gecikince stres oluyo ister istemez tesekkurler yorumunuz icinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…