- 8 Şubat 2018
- 26
- 11
- Konu Sahibi edanurylmaz56
ben çok stresli bir insanım hemde aşırı yani çok küçğk bir şeye bile çok stres yapıyorum. bu nedenlede baş ağrısı konusunda çok sıkıntılar çektim. bir sürü hastane gezdim. emar çekildim eeg çekildim vs. ve hiç biirndende bir sonuç çıkmadı.ve bu baş ağrısı hani öl egeçen bi şeyde değildi her fün oluyodu ve ara arada değildi hepti. tabi ben çok stresli okdupum için dahada strese giriodum daha çok aprıodı. doktorum en son stresten ooduğunu söledi ve bana bi hap vermişti ve onu kullanınca ciddende geçmişit ama şu aralar yine stresliyim dediğim gibi hep stresliyim ve yine başladı. bide benim hastane fobim var yani hastabelere gitmekten nefret ederim sanki gidince ölücem işte kanserim falanda filanda aklımda bir sürü şeyler dönüp durur. ve her hastaneye gittiğimde illaki acile kaldırıp bi serum kesinlikle takıyolar çükü tansiyonum düşmüş oluyo. ve bunu cidden 10 kere hastaneye gittiğimi düşünsek 9 unda yaşıyorum . stresçok fazla okuyorum panik atak geçiriyorum ve bu cidden benim elimde olan bişey değil bi ara yine hastanedeydim nefesimi tutmaya çalıltım dur durmaya çalıltım kendimi ama daha kötü oldum. iyi düşünemiyorum aklım hep kötü şeylerde. sınav falan olurkende çok oluyo. strrs cidden her hastalığın tetikliyicisi bu gidişle bi hastalığa kalmaktan korkuyorum. kısacası çoook fazla aşırı stresliyim interneten falan araştırmadım pek. çünkü hep aynı şeyler var böle etkili bi cevap bulamadım .böyle çok streli olup bununla başa çıkan kişiler varsa sizin deneyimlerinizi nası stresinizi geçirdiğinizi öğrenmek isterim umarım yardımcı olursunuz şimdiden sağolun