• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stresin sonucu

mercanhnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
81
Puanlar
98
Ben yaptigim bi yanlis sonucunda 2 haftadir hayatimin en stresli gunlerini geciriyorum. Hamilelik korkusu ilk defa hayatima girdi cunku daha universitede ogrenciyim ve hata ettim. Hamile olabilcegim korkusu beni hayattan kopardi. Simdi adetime 10-11 gun var ve goguslerim cok dolgun ve sis sanki damarlarim sismis gibi gorunyor. Ayrica kasikarimda igne batmalari var. bunlari hep hamileik belirtileri okuya okuya netlestirdim. Acaba bunlarin nedeni asiri korku, stres ve uzuntu olabilir mi? Belkide prolaktin hormonum yukseldigi icin goguslerim oyle olmustur diye dusundum. Umarim oyledir.

Bu
arada dipnot: adetim bittigi gunlerde surtunmeli yakinlasmam oldu, bosalma olmamisti.

Boşalma olmadan hamile kalabileceğin sonucuna nasıl vardın ? 17.değişik post açıp aynı konuyu sormuşsun 100kişiden 80-90 öyle hamile kalamayacağını 100değişik şekilde anlatmış.. doktorada görünmüşsün .hala neden 17.postu açıp yaşadığın şeyin her dakikasını anlatıyorsun.he birde prolaktin hormonuna kadar biliyorsunda mevzuya o derece Vakfıkebir adetli gününde kızlık zarın dururken vede boşalma olmadan hamile kalınamiyacağını bilmiyorsun . Az ötede oyna hadi canım Hadiiii. Kalabalık etme öbür postları boş yere gerilere itiyorsun

Son düzenleme:
bence kesin hamilesin canım. boşalma olmamış ama partnerinin terleriylede olabiliyor çocuk. o yüzden tutmuş olabilir. heleki sürtünmeli ilişki bebek için en iyi pozisyon. hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah :KK48::KK48:
bide üniversite örgrencisisin dimi tebrikler sana

Back