- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
- Konu Sahibi philosophy
merhaba arkadaşlar...kısaca hikayemden bahsedeyim;ben iki yıllık evliyim yaklaşık 8-9 aydır da korunmuyoruz.zaten ilk adet olduğumdan beri düzensizlik yaşıyorum.çok fazla doktora gittim ama teşhis hiç konmadı hep normalsin dendi,çok ciddi düzensizlik yaşamama rağmen.hatta üç ay boyunca hiç adetimin bitmediği zamanlar oldu. yani anlayacağınız üzre kendimi bildim bileli böyle bir sorunla uğraşıyorum ve çok fazla kafama takıyorum.hep korktuğum şey ya evlenince çocuğum olmazsa? biliyormusunuz insanın korktukları başına geliyor malesef. şu anda iki aydır klomen kullanıyorum geçen ay ilk kullanmamda günde üç taneyle başladım 14. gün gittim yumurta yok dedi doktor.doktorumu değiştirdim,yeni doktorum hormon tahlili sperm testi istedi yaptırdık normal dedi. ama anlattıklarımdan dolayı polikistik over teşhisi koydu.üç tane klomen fazla gelmiş günde bir taneyle başlayalım dedi.11. gün gittim iki tane 10 mm lik yumurtan var ama rahim duvarın henüz ince yani gelişebilir dedi.1 hafta sonra gittiğimde gelişmemiş aynen kalmış dedi.ve önümüzdeki ay galiba iğne verecek.benim hikayem bu gelelim psikolojik boyutuna.herkes gibi bende bi an önce çocuğum olsun istiyorum ama benim istememle olmuyor birincisi bunu kabullenmem lazım.sonra forumlarda bişey dikkatimi çekti bir çok kişinin tedaviyi bırakınca ve kafasına fazla takmayınca çocuğu olmuş.bende tedaviye ara vermeye karar verdim ve doğal yollardan stresimi azaltıp vitamin mineral takviyesiyle,başka şeylere odaklanarak bu sorunu aşacağıma inanıyorum.bu konuda tecrübesi olan veya benim gibi düşünen sevgili arkadaşlarımın yorumlarına ihtiyacım var.
Son düzenleyen: Moderatör: