• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stresimi yenerek yumurtlama problemimi yenmek istiyorum

philosophy

biraz aklın varsa delir
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.983
1.553
133
merhaba arkadaşlar...kısaca hikayemden bahsedeyim;ben iki yıllık evliyim yaklaşık 8-9 aydır da korunmuyoruz.zaten ilk adet olduğumdan beri düzensizlik yaşıyorum.çok fazla doktora gittim ama teşhis hiç konmadı hep normalsin dendi,çok ciddi düzensizlik yaşamama rağmen.hatta üç ay boyunca hiç adetimin bitmediği zamanlar oldu. yani anlayacağınız üzre kendimi bildim bileli böyle bir sorunla uğraşıyorum ve çok fazla kafama takıyorum.hep korktuğum şey ya evlenince çocuğum olmazsa? biliyormusunuz insanın korktukları başına geliyor malesef. şu anda iki aydır klomen kullanıyorum geçen ay ilk kullanmamda günde üç taneyle başladım 14. gün gittim yumurta yok dedi doktor.doktorumu değiştirdim,yeni doktorum hormon tahlili sperm testi istedi yaptırdık normal dedi. ama anlattıklarımdan dolayı polikistik over teşhisi koydu.üç tane klomen fazla gelmiş günde bir taneyle başlayalım dedi.11. gün gittim iki tane 10 mm lik yumurtan var ama rahim duvarın henüz ince yani gelişebilir dedi.1 hafta sonra gittiğimde gelişmemiş aynen kalmış dedi.ve önümüzdeki ay galiba iğne verecek.benim hikayem bu gelelim psikolojik boyutuna.herkes gibi bende bi an önce çocuğum olsun istiyorum ama benim istememle olmuyor birincisi bunu kabullenmem lazım.sonra forumlarda bişey dikkatimi çekti bir çok kişinin tedaviyi bırakınca ve kafasına fazla takmayınca çocuğu olmuş.bende tedaviye ara vermeye karar verdim ve doğal yollardan stresimi azaltıp vitamin mineral takviyesiyle,başka şeylere odaklanarak bu sorunu aşacağıma inanıyorum.bu konuda tecrübesi olan veya benim gibi düşünen sevgili arkadaşlarımın yorumlarına ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
güzelim seni çok iyi anlıyorum benzer dert bende de var hatta fazlası var hem vajinusmusum onu atlatmaya çalışıyorum hem yumurtlama sorunum var hemde hamile olmak isitiyorum çevrem çok baskı yapıyor çocuk nie yok diye bende 2 yıllık evliyim :( öncelikle şunu belirtmeliyim ki yumurtlma problemi her kadın da sık görüleen bir durumdur ama her gittiğin doktorun ilacı farklı kullandırması yada farklı gözlemleri enteresan doğrusu. sen bence iyi bi doktor bul tek tedaviyle ilk ayda düzene girdiğini göreceksin çocuk konusuna gelince onu kafana takma Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur kimi insan ilk ilişkide hamile kalırken kimileride yıllarca uğraşır hiç bi sorunu olmadığı halde yani kısmet nasip bunları kafana takma. önce tedavine yoğunlaş önce o hallolsun inan o zmana onun sevinciyle rahatlamışolcaksın stress de kalmıcak bakarsın bebeiş pat diye geliverir :)) Allah kolaylık versin canım doktor konusunda yard. olabilirim benim doktorum süpeerr :))

güzelim seni çok iyi anlıyorum benzer dert bende de var hatta fazlası var hem vajinusmusum onu atlatmaya çalışıyorum hem yumurtlama sorunum var hemde hamile olmak isitiyorum çevrem çok baskı yapıyor çocuk nie yok diye bende 2 yıllık evliyim :( öncelikle şunu belirtmeliyim ki yumurtlma problemi her kadın da sık görüleen bir durumdur ama her gittiğin doktorun ilacı farklı kullandırması yada farklı gözlemleri enteresan doğrusu. sen bence iyi bi doktor bul tek tedaviyle ilk ayda düzene girdiğini göreceksin çocuk konusuna gelince onu kafana takma Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur kimi insan ilk ilişkide hamile kalırken kimileride yıllarca uğraşır hiç bi sorunu olmadığı halde yani kısmet nasip bunları kafana takma. önce tedavine yoğunlaş önce o hallolsun inan o zmana onun sevinciyle rahatlamışolcaksın stress de kalmıcak bakarsın bebeiş pat diye geliverir :)) Allah kolaylık versin canım doktor konusunda yard. olabilirim benim doktorum süpeerr :))
sağol canım önerin için.evet haklısın kafaya takınca herşey daha kötü oluyor. işin enteresanı benim ciddi adet düzensizliğim olmasına rağmen bugüne kadar hiçbir doktorun teşhis koymamasıydı.sekiz yıldır doktora gidiyorum yeni öğrendim pco olduğumu.yani bu konuda ben çok dertliyim.çünkü 6 yıl öbnce doktorun verdiği diane 35 ilacından sonra adetim çok düzensizleşti.neyse canım benim bu konu yılan hikayesi oldu:44:ben bi iki ay ara verip devam etmeyi düşünüyorum.doktorumda ablamın doktoru o çok memnun bakalım.ama bu arada da vitamin takviyesi yapıp kafaya takmamaya çalışıcam:34:sen tedavi görüyormusun?

Back