• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stres yok diyorum da...

SulErzkn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
1.252
889
43
Ya gebelik boyunca anlık bebeği takip eden birşey yapmaları lazım artık, uyku uyuyamaz oldum, düşünmeyeyim her şey olacağına varır diyorum gün içinde oyalanacak birşey buluyorum, gece olunca uykum kaçıyor, şöyle kalkınca merak ettikçe iki kalp atışını duyup şükür deyip yatsak uyusak... Ne bileyim kızlar ya huzursuzum belli etmiyorum ama modum düşük, agresifim, sağlıklı mı değil mi??? Sağlıklı daha düşünme diyorum sonra aklımda bı kurt e hepsi saglikliydi sonuç ne oldu diyor... Boş bir konu kusura bakmayın lütfen, umarım derdimi anlatabilmisimdir... 😔

Selam. şöyle düşün elinden bi şey gelecek mi ? bazı şeyler bizim elimizde değil. düşecekse düşecek, yaşayacaksa zaten allah 'ın izniyle yaşayacak. kendini teslim et. ancak öyle rahatlarsın

Selam. şöyle düşün elinden bi şey gelecek mi ? bazı şeyler bizim elimizde değil. düşecekse düşecek, yaşayacaksa zaten allah 'ın izniyle yaşayacak. kendini teslim et. ancak öyle rahatlarsın
Böyle diyorum, böyle düşünüyorum, elimden geleni yapıyorum fazlası gelmez zaten, yine de düşüyor içime bi uzuntu sıkıntı işte, ne bileyim, teşekkür ederim ❣️

gebeliğin son trimesterındayım ve hala her sey aynı. bu korkulardan malesef kurtulamıyoruz. doğduktan sonra da sürekli endişeler devam edecek. ama iste o aralarda keyfini çıkarmaya çalışıyoruz.

dediğiniz gibi her sey olacağına varır. 24 saat bebeği kontrol edeceğiniz bir sistem bile olsa olacak olan oluyır ve önüne gecemiyorsunuz. sakin kalıp bebeği de strese sokmamaya calisin

gebeliğin son trimesterındayım ve hala her sey aynı. bu korkulardan malesef kurtulamıyoruz. doğduktan sonra da sürekli endişeler devam edecek. ama iste o aralarda keyfini çıkarmaya çalışıyoruz.

dediğiniz gibi her sey olacağına varır. 24 saat bebeği kontrol edeceğiniz bir sistem bile olsa olacak olan oluyır ve önüne gecemiyorsunuz. sakin kalıp bebeği de strese sokmamaya calisin
Ya şöyle ilk gebeligimi öğrendim doğurdum herşey güzel geçti düşük falan ne bilmiyordum, şimdi dusuklerim acısını bildiğim için ve herşey yolundayken bı anda kaybettigim için yani haftalar sonra kontrollerde kalpleri durmuş ogrendim flaan şimdi iyi diyorlar ama zerre nefes alamıyorum, bı taraftan da biliyorum müdahale edilecek bı durum değil yapacağım bir şey yok ama işte....

Back
X