Gebeliğe Hazırlık Stres yapıp yine de hamile olan var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere ben çok stres yaptım ama yine de hamile oldum diyen var mı çünkü herkes kafandan at stres yapma diyor tam tersi var mı acaba
Burada böyle bi konu acmıştı bi arkadas aylar önce orada strste yaptm agırda kaldırdm ama yinede oldu hamile kaldm yazmıstı. Bencede stresle alakası yok insanlat ne stresler yaşıyoda hamile oldugunu sonradan öğreniyor.

Bir buçuk yıl sonra kendiliğinden mi oldu yoksa özel bibtedavi kür bişey yaptın mı bide hamile oldugun ay düşünüyor muydun yumurtlama günü falan diye
Valla öksürsem temkinli öksürüyordum düşünmedim aklıma gelmedi diyen pek mantıklı gelmiyor ovulasyon yaptım ben Bi de c life macun kullandım macunun yarısında bende arkadaşımda hamile kaldık

Valla öksürsem temkinli öksürüyordum düşünmedim aklıma gelmedi diyen pek mantıklı gelmiyor ovulasyon yaptım ben Bi de c life macun kullandım macunun yarısında bende arkadaşımda hamile kaldık
Bende geçen ay yarısını kullandım clife in ama adet oldum malesef bu ay da geri kalan yatisini kullandım bakalım bekliyorum

Düşünmek farklı stres yapmak çok farklı. Bende 6 ay uğraştım çok stres yaptım. Her adet oluşumda eşime sarılarak ağladım benim çocuğum olmayacak mı diye. Halbuki çok uzun zaman değil ama ben güçlü bi karakter değilim çabuk pes ediyorum. 6ncı ay hiç stres yapmadım yumurtlama takibi yaptım değerlendirdim taşınma işim vardı o zamanlar ağır ağır eşyalar kaldırıp iş yaptım evime yerleştim 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Kafamı dağıtmıştı taşınmak. Bana iyi geldi. Düşünmeden olmaz tabi ki. İstiyorsan düşünürsün ama stres yapmamak lazım

Herkesin hikayesi farklı. Ben stresliydim doktor tedaviye başlayalım önümüzdeki ay demişti bende bu ay olacak mı olmayacak mı kaygısı içindeydim. Siz kendi hikayenizi bilirsiniz ben kendiminkini. Herkes toz pembe bir dünya da hamile kalamayabiliyor kusura bakmayın. Akıttığım gözyaşının stres mi yoksa düşünme kaynaklı mı olduğunun ayırdımına varabiliyorum çok şükür

Gerilmenize gerek yok. Sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…