1.si işyerimdeki müdür bozuntusuna..... iş yerimiz devir olmadan önce satış elemanı olup kimseye laf söyleyemediği için çıldıran... daha sonra işyerimiz başkasına devir olduktan sonra yeni patron şirkete sık sık gelmediği için satış elemanını müdür yaptı... müdür oldum deli si olan kendi egosunu tatmin etmek için herkese karışan. kendi kendine patron buranın yetkisi bana verdi deyip 2 kişiyi işten atan. bizede ayağınızı denk alın gibisinden laf atan... hiç bişey bilemesede bilmişlik yapan... ve her defasında kendi egosunu tatmin etmeye çalışan ( nerdeyse hergün ben buranın yetkilisiyim işime gelmeyeni kovarım gibisinden laflar söylüyor), patron hafta bir 1 saatliğe iş yerine gelmesine ragmen , sanki patron söylüyormuş gibi onun ağzından sen iyi çalışmıyorsun patron öyle söyledi ayağını denk al gibisinden tehditkar konuşan,, benim iş konusunda kendisine söylediğim şeyleri sanki hiç söylememişim gibi patrona söyleyen ( sevda da beni bu konuda uyarsaydı bunun olduğunu söyleseydi bende böyle yapmazdım gibi patrona laf söylüyoo..halbuki ben ona her konuda bilgi veriyorum zaten gıcıklığına yapıyo sıra beni işten atmaya geldi sanırım) müdür bozuntusu na sesleniyorum sen okadar zavallısın kii egonu tatmin etmek için her türlü pisliği yapıyorsun.. senden nefret ediyorum.. az kaldı 4 ay sonra borçlarım bitiyor ve işten ayrılacam ozaman... bana yaptıklarını işte ozaman sana ödeticem... sırf eglence olsun diye sana gıcıklık yapacağım... verdiğim işleri hep sallıcam.. ve bunları yaparken çok eğleneceğimm ... sende beni işten kovmak zorunda kalacaksın.. bende bu sayede tazminatımı almış olacağımm.... senden kurtalmaya çok az kaldı... 4 ay daha sabredicem.. bana bağırıp kızdın diye bi ton göz yaşı dökmüştüm ağzımı açıp haklı olduğum konuda kendimi savunamamıştım ama..görüşeceğiz seninleee.....
2. si çok sevdiğim kocacıma....... bana konuşmayı bilmiyorsun diye hakaretler ediyorsun... beynini geliştirmiyorsun düşünmüyorsun herşeye ağlıyorsun diye şimdiye kadar bana hakaretler ettin durdun... senin yüzünden bu hale geldim... tek başıma sokağa çıkartmazsın.. kimseyle konuşmama izin vermezsin... beni asosyal yapan sensin.. tek başıma apartmanın altındaki bakkala gidip ekmek bile almama müsade etmeyen kıskanç ötesi sen varya... sana acıyorum çok zavallısın.. beyninde neler düşünüsun neler kuruyorsun bilmiyorum ama beni bu hale sen getirdin.. ve bana hakaretler ederekk kendinden soğuttun.......
oh beee dünya varmışş rahatladım birazzz :)))