• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(stres topiği) Hadi Kızlar Haykıralım!!!!

Kova hatunu

✔creativity
Pro Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.718
798
ewet kızlar....içinizden kime ne söylemek istiyorsanız veya haykırmak istediğiniz ne varsa....buyrun içinizde kalmasın :D

Lanet olsun !!!! Bırakıyorum ulan mutlu olma çabalarımı... Yapışacam yere.. yoksa kalkamayacam..

sevgılı kocacıgım bu satırlarım sana:senden nefret ediyorum. senın yuzunu gormek bıle benı delı edıyor. bana neler ettıgını görmuyorsun. senın istedıklerını herdefasında evet dedıgımden kendıme saygım kalmadı. sorun cıkmasın tartısma olmasın bız annemlerden bole gormedık atlatırım ben alttan alırım dıye dıye ezık ın bırı oldum. Doğuma bı hafta kalmasına ragmen hala benden a dan z ye yemek ıstemn temizlik istemen cay yap tatlı getır demen benı cıldırtıyor.
Bu da sevgılı Anneciğime: aDedığım gıbı doğuma bı hafta kalmasına ragmen altı gundur bı kere bıle benı aramayısına(altı gun once ben aramıstım) doğuma basıma gelecekmısın dıye sorduğumda yarım saatlık uzaklıkta oturuyor ılcede Nasıl geleyım yaslı annanen var deyıp benı üzdüğüne o kadar kızıyorum kı (kı annanem kendı ıhtıyaclarını kendısı gıderebiliyo hem onuda getırsın onada varkı yer :) ama olmaz nasıl gelsın annem kurulu duzenını bozup kayınvalıdem varya 3 sokak ötede
Vee olmazsa olmaz kayınvalıdeme : Benı hergün arayıp nasılsın deyıp: heryuzyuze gorustuğumuzde :Annende gelır artık basına değil mı diye sorduğunda Yoooo gelmeyecek ben kızıma paralı bakıcı tutacam kımseye muhtac olmayacam demek geliyor.

Yaa kızlar ben cok kotuyum ya. nıye benı kımse sevmıyor onemsemıyor. kım bılır belkı Kızımı hayırlısıyla kucagıma alırsam bunların hepsını unuturum. belkı o benı cok sever. :43:

düşüncesiz sevgilime haykırıyorum! birbirimizi çok sevsekte aşkın getirdği bazı sorumluluklar vardır ve bunları sorumluluk olarak değilde normal bi olaymış gibi görmeyip beni çileden çıkarmandan nefret ediyorum! hep alttan almaktan sıkıldım tamam mı nereye kadar ! ANLA BENİ BİRAZ YA DA ANLAMAYA ÇALIŞ !!!!!! ( keşke bağırarak söyleyebilsem içimdekileri !!!!)

kafayi yemek uzereyim kafayi. milletin lafini dinleyen bir insan degilim hayatim konusunda. ama hukuk okuyor olmam ve bunu begenmiyor olmam ve insanlarin buldun bunuyorsun demeleri beni cok yipratiyor. okulu birakip sarkici olacagim mi diyorum sanki. tip fakultesi icin calisiyorum ama insanlar israrla gucumu kirmaya calisiyor. bunaldim, yoruldum. kafalari yemek uzereyim.:52::37: ve lanet olmasin ki uzuldugumu belli edemiyorum tavrimi koyamiyorum. civik amipsi bi insan oldum. :36::23:

Senden nefret bile etmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm bu saatten sonraaaaaaaaaaaaaa

aa ben bu konuya bakmayalı uzun zaman oldu....umarım rahtlıyorsunuzdur ........
son 1.5 yılımmmm sonra tutmayınnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:4:

egolarinin seni esir aldigi o kadar belliki
yazik sana yaaaaaaaaaaaaaa
gercegi bile soyleyemeyecek kadar acizsin
ama ben niye iki gundur gelemedini biliyorum
sende biliyorsun

Son düzenleme:
1.si işyerimdeki müdür bozuntusuna..... iş yerimiz devir olmadan önce satış elemanı olup kimseye laf söyleyemediği için çıldıran... daha sonra işyerimiz başkasına devir olduktan sonra yeni patron şirkete sık sık gelmediği için satış elemanını müdür yaptı... müdür oldum deli si olan kendi egosunu tatmin etmek için herkese karışan. kendi kendine patron buranın yetkisi bana verdi deyip 2 kişiyi işten atan. bizede ayağınızı denk alın gibisinden laf atan... hiç bişey bilemesede bilmişlik yapan... ve her defasında kendi egosunu tatmin etmeye çalışan ( nerdeyse hergün ben buranın yetkilisiyim işime gelmeyeni kovarım gibisinden laflar söylüyor), patron hafta bir 1 saatliğe iş yerine gelmesine ragmen , sanki patron söylüyormuş gibi onun ağzından sen iyi çalışmıyorsun patron öyle söyledi ayağını denk al gibisinden tehditkar konuşan,, benim iş konusunda kendisine söylediğim şeyleri sanki hiç söylememişim gibi patrona söyleyen ( sevda da beni bu konuda uyarsaydı bunun olduğunu söyleseydi bende böyle yapmazdım gibi patrona laf söylüyoo..halbuki ben ona her konuda bilgi veriyorum zaten gıcıklığına yapıyo sıra beni işten atmaya geldi sanırım) müdür bozuntusu na sesleniyorum sen okadar zavallısın kii egonu tatmin etmek için her türlü pisliği yapıyorsun.. senden nefret ediyorum.. az kaldı 4 ay sonra borçlarım bitiyor ve işten ayrılacam ozaman... bana yaptıklarını işte ozaman sana ödeticem... sırf eglence olsun diye sana gıcıklık yapacağım... verdiğim işleri hep sallıcam.. ve bunları yaparken çok eğleneceğimm ... sende beni işten kovmak zorunda kalacaksın.. bende bu sayede tazminatımı almış olacağımm.... senden kurtalmaya çok az kaldı... 4 ay daha sabredicem.. bana bağırıp kızdın diye bi ton göz yaşı dökmüştüm ağzımı açıp haklı olduğum konuda kendimi savunamamıştım ama..görüşeceğiz seninleee.....
2. si çok sevdiğim kocacıma....... bana konuşmayı bilmiyorsun diye hakaretler ediyorsun... beynini geliştirmiyorsun düşünmüyorsun herşeye ağlıyorsun diye şimdiye kadar bana hakaretler ettin durdun... senin yüzünden bu hale geldim... tek başıma sokağa çıkartmazsın.. kimseyle konuşmama izin vermezsin... beni asosyal yapan sensin.. tek başıma apartmanın altındaki bakkala gidip ekmek bile almama müsade etmeyen kıskanç ötesi sen varya... sana acıyorum çok zavallısın.. beyninde neler düşünüsun neler kuruyorsun bilmiyorum ama beni bu hale sen getirdin.. ve bana hakaretler ederekk kendinden soğuttun.......

oh beee dünya varmışş rahatladım birazzz :)))

sen var ya sennn!!! elindeki sevginin değerini asla bilmedin önündeki cevheri göremedein.herkes fıstık gibi kızsın o yaslı duruyor yanında yakışmıyor derken ben tek sevgine inandıgımdan sevdiğimden dünyanın en yakışıklı adamıydın!!! kendini bi b.k sandın.benim sevgimi kazanınca bi tarafların kalktı. her istediğini alınca ne yaparsan yap elindeyim sandın.daha da abarttın.kaybedince yalvarmasan da geldin peşimden.ben salak daz senisev iyorumlafına affettim hep.ama kaybedene kadar her seyi yaptın elindeyim sandın. daha sabah seni seviyorum diye kapadıgın o telefon varya sondu.bitti.sana bitti bile demem.ayrıldık demem.biliyorum ayrıldık lafını duyarsan nasıl olsa aradıgımda döner der sallamazsın.açmayacagım o telefonlarını karsına çıkmayacagım.biliyorum ki bugun senle konusmak istemediğim için beni uzunca aramayacaksın.ama sanma ki yavrum sana yine döneceğim aradıgında. bugun aynaya baktım. herkes haklı.güzelim alımlıyım.aldıgım iltifatlar yolda yururken üstümdeki bakışlar vs vs vs... herkes dedi.çoluklu çocuklu dul adamla degerini düşürüyosun.elini sallasan ellisi.ama ben bugun gördüm.senin yaptıklarını düşünerek aynaya baktım kendime.evet ben senle degerimi düşürdüm.yanlışlar yaptım.çok yanlış bir ilişkiydi.ama artık defol.... hepsi senin sucundu... seni sevmeme nedewn olan da sendin senin sesini duymak bile istemeyecek ayrıldık bile demeye layık görmeyecek kadar iğrenmeme de neden olan sendin.şimdi DEFOLLLLL!!!!!!!!!!! o çok sevdiğin sahte sevginle yaklaştıgın kullandıgın oynadıgın o salak yok artık.DEFOL...:45::45::45:

Yeniden başlıcam yine başlıcam..ileriye gidebilmek için bazen geri adım atmak gerek,bende geri adım atıyorum sapasağlam adımlarla ilerleyebilmek için,yukarılara çıkamıyorsam düşerim yeniden başlayabilmek için..susuyorum sana çekiliyorum hayatından yeniden sapasağlam karşına çıkabilmek için sanmaki yıldırdın sanmaki bıraktım..yeniden yine geliyorum :))o güne kadar bekle beni hayat:))

Son düzenleme:
Dünyanın adaletine so....m yahuuuu !!!!
Ulan çalıp çırpmadan bir yerlere gelemeyecek miyiz biz. İlla ki bir hinlik mi yapmamız lazım, birinin kuyusunu mu kazalım, iftira mı atalım.
Böyle mi yaşam standartlarına ulaşacagız !
Lanet olsun bu düzene !
OOOOF

sana bir şarkıyla seslenmek istiyorum bilmem bunu anlar mısın ama
şimdi gel de gör beni bambaşka biriyim,topladım dağılan kalbimin her köşesini,ardından ağlayan o zavallı kız nerede şimdi,güçlendim,yıkılmadım aayaktayımmm
oooo yaşadım,yaşıyorumm başım yukarda meydan okuyorum hayata ve sana
gönlüm doymuyor aşka barıştım bak hayatla
güçlendim herşey bambaşka olacakkkkkkkkk lalalalalaalllalalal:32:............................

şimdi istediğine prim vermeye ddevam et canım sen tercihini yaptın bende yaptım :32:

Süper bir rüya gördüm anlamıda bir o kadar güzel.. Umarım rüyanın tabiri doğrudur, çünkü sırılsıklam aşık olmak istiyorum.. :69:

Back
X