• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stres Stres Stres Lütfen yardım Edin ..

1907_fb

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
86
0
16
İstanbul
Başlıktada belirttigim gibi bu stres beni benden aldı .. Hiç bşey yokken birden reflü hastalıgına yakalandım Ve stresten oldugunu söyledi doktor yemek yiyemydm sürekli kusup duruyordum :/

Bu stresten nasıl kurtulcam bi önerisi olan varmı herşey etki ediyor elimde olmadan üzülüyorum migdem agrıyor ..

Lütfen yardım bekliyorum kızlar

geçmiş olsun. stres başa bela ben de aşırı stresliyim ama sakin zamanlarımda fark ediyorum ki boşu boşuna kendimi üzüp hırpalamışım.önerebileceğim tek şey(her ne kadar ben yapamasam da) çok üstüne durma olayların öyle yapanların daha mutlu ve huzurlu olduklarını görüyorum her zaman ama en ufak bir şeyde stresim tavan yapıyor.polyannacılık oynamak gerekiyor sanırım :)stres yaptığımız her neyse her zaman daha beterinin başkasında olduğunu bilmemiz gerekiyor ve tabi şükretmemiz :)
bu arada ben de her bir şeye üzülüyorum sonra daha kötü durumdakileri düşünüp kendime kızıyorum onlara ayıp etmişim gibi hissediyorum ve yine üzülüyorum :s

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun...Aynı durum(stres) bende de vardı.en küçük şeyleri bile kafama takıp üzülürdüm.Şuna inandım yabancı veya türkçe hareketli kıpır kıpır müziklerin iyileştirici etkisi olduğuna inanıyorum.Çok bunaldığım zaman,gündüzleri genellikle kulaklığımı takar açık havaya çıkar(balkon,teras vs) ve hareketli müzikler dinlerdim.Rahatlardım.Bir şunu anladım sanki Allah'tan uzaklaştıkça insanın gamı kederi daha çok çoğalıyor.Düzenli dua ediyorum artık,Kur'an-ı Kerimin türkçe mealini de okuyorum akşamları.Manevi açıdan bu şekilde de çok huzur buluyorum.Temizlenmiş arınmış hissediyorum kendimi..Herşey kendi elimizde aslında :) Unutmayın çaresizseniz ÇARE SİZSİNİZ..

Back