Stres, işe başlama, bebek.

Bebeğiniz biberon alıyor mu? Eğer hiç denemediyseniz şimdiden onun kabul edeceği bir biberon bulun. Ben ücretsiz izin aldım acil işim çıktığında sağıp sütümü bırakıyordum ama bebeğim hiç kabul etmedi biberonu,annem kaşıkla fln içirmeye çalışmış ben de o yüzden 3 saatten uzun ayrı kalamadım. İş yerinde mutlaka sağmalısınız bebeğinizin emme sıklığına göre. Yakın bir arkadaşım 3,5 aylıkken çalışmaya başladı ama sürekli sağdı, 2 yaşına kadar emzirebildi bebeğini. Aslında imkanınız olsa 2 yıl, ya da en azından ek gıdası oturana kadar ücretsiz izin almak ama şartlarınızı kendiniz biliyorsunuz.

Bakın benim bebeğim 8 aylık şuan kendim bakıyorum. 1 yaşında kreşe veririm diyorum ama giderek birbirimize bağlanıyoruz. O bile zor olacak gibi geliyor ve kendim bakacağım sanırım. Bir gidin deneyin baktınız olmuyor rapor izin neyse onlar başvurun bence bebeğiniz olduğu içinde bazı şeylere göz yumarlar bence.

Milli eğitim müdürlüğüne gidip durumu anlatsaydınız keşke. Görevlendirme işlerine bakan şube müdürü oluyor. Okul açılmadan yapılıyor. Şu anda yapılmıştır büyük ihtimalle.

Ben yanlis mi anladim siz bebegi evde tek basina birakacagini mi dusunmussunuz?

Bugün 8 saat süren bir yolculuk yaptım. Okurken yanlış anlamışım galiba :)
Şimdi tekrar okudum...Ancak konuda "bakıcı" kelimesi hiç geçmeyince ve konu sahibi çok stresli olunca nasıl bir çözüm istediğini anlayamadım. Birçok kişinin karşılaştığı ve çözdüğü bir problem. Annem 40 günlük iken beni bakıcıya bırakıp çalıştığı için sanırım stresini anlamayadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…