- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 30
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Onemli olan bebeginiz ve sizsiniz. Yasal hakkiniz neyse kullanin, digerlerine kulaklarinizi kapayinMerhaba hanımlar fazla uzatmadan konuya gireyim. Bebeğim 4 aylık ve ben işe başlayacağım maalesef annem gelmediği için henüz rapor hakkımı kullandım. Bunun iş yerinde hoş karşılanmayacağını biliyorum surat vs.. 3 tüm gideceğim ama 8 saat olmayacağım ne yapacak diye düşünüyorum.. Hep ilgi bekliyor ve memede uyuyakalıyor.. Sütüö de sağdığımda çok az çıkıyor nasıl yapacağım.. İş yerinde süt sağma imkanım da yok sütüö aır mı.. Bunları kafama takmaktan çok kötü oldum. İşimi fazla stres yapan birisiyim.. Bebeğime yansıtmaktan korkuyorum.
Yasal hakkım sonuçta rapor elbette. Ama suistimal ediyor gibi mi görünüyorum acaba.. Annem gelse almazdım off ne bileyim başlamadan okul beni strese soktuOnemli olan bebeginiz ve sizsiniz. Yasal hakkiniz neyse kullanin, digerlerine kulaklarinizi kapayin
Biliyordum tabiki ama annem bazı sebeplerden dolayı gelemedi yani hesap edilmeyen şekilde herşey üst üste geldiBunları önceden bilmiyor muydunuz?
Anı mi gelişti?
Bi de anlayamadım yani neyi önceden bilmiyor muydum bebeğimden ayrılmak elbette zor olacağını biliyordum ama şimdi stres oldum demek istiyorumBunları önceden bilmiyor muydunuz?
Anı mi gelişti?
4 aylık bebek ile zor tabiki.Biliyordum tabiki ama annem bazı sebeplerden dolayı gelemedi yani hesap edilmeyen şekilde herşey üst üste geldi
Anneniz aniden gelmiyorsa alismaniz zor olur çünkü kafanız annenize sartlamis ve anne bakınca tabiki çok stres olunmuyor haliyle.Bi de anlayamadım yani neyi önceden bilmiyor muydum bebeğimden ayrılmak elbette zor olacağını biliyordum ama şimdi stres oldum demek istiyorum
Mecbur kalmasam asla kullanmazdım buna bebde karşıyım ama mecbur kaldıö annem gelemedi maalesef bu beni çok yıprattı böyle işleri sevmiyorumRapor derken saglik raporumu?
Saglik raporu yasal hakkiniz degil
Cok problem ediyorsaniz ucretsiz izin alabilirsiniz.
Yada saglik raporu gibi yontemlere basvurmadan isyeri ile iyi gecinip gun icerisinde bebegi ise 1 kez getirebilirler boylece sizi emmis gormus olurdu
O pek mümkün değil maalesef yani süt iznini kullanamazdım bebde en azından gün boşaltayım dedimHaftada üç tam gün değil de altı yarım gün çalışma şansınız var mı? İşiniz ne bilmiyorum ama hani bebeğinizden kısa sürelerle ayrı kalmak daha rahat olabilir, ben bebekliyken boş gün istememiştim bu sebepten. Azar azar her gün geleyim demiştim
Rapor mecbur kalıp kullandım sağlık raporu annem gelmediği için. Ve kötü hissediyorum hak yemiş gibi. Alışırım demi. Yani sadece 3 gün sonuçta diğer günler dolu dolu geçiririm hem..Rapor mu kullanacaksınız o kısmı anlayamadım.
8 saat çalışacaksınız haftada 3 gün öyle mi ?
O saatlerde bebek bakışıyla kim ilgilenecek ?
Elbette zor 4 aylık bebek ama belki aralarda gelme imkanınız olur ,ya da tahmin ettiğinizden kolay alisir stres yapmayın, evde sağip biriktirirseniz siz yokken içebilir. Sabah emzirirken çıkarsınız.
Allah kolaylık veriyor merak etmeyin ,size de iyi gelecek belki çalışmak gelince daha kaliteli vakit geçireceksiniz. Hep geçtik bu yollardan ,alışırsınız kendinizi kötü hissetmeyin .
Sıkıntısız bi alışma süreci geçirirsiniz insallah
Evet temel sıkıntı bu aslında çok zor olacak gibi geliyor banaAnneniz aniden gelmiyorsa alismaniz zor olur çünkü kafanız annenize sartlamis ve anne bakınca tabiki çok stres olunmuyor haliyle.
Şimdi bakiciya vermek zor geliyordur haliyle umarım iyi bakıcı bulursunuz.
Okulunuz uzak ve ulaşım sorunu mu var ki süt iznini kullanmıyorsunuz? Her gün gidip az süre okulda kalmak normal şartlarda daha mantıklı aslindaO pek mümkün değil maalesef yani süt iznini kullanamazdım bebde en azından gün boşaltayım dedim
Mecbur kalmasam asla kullanmazdım buna bebde karşıyım ama mecbur kaldıö annem gelemedi maalesef bu beni çok yıprattı böyle işleri sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?