- 14 Mayıs 2020
- 18
- 3
- 36
- 30
- Konu Sahibi tombakbiber
-
Peki az da olsa düzelir mi zamanlagidip diğer mesajlarına baktığımda kısa sürede sağlıksız bi şekilde kilo verdiğini söylemişsin ana sebep bu bence, yeniden sağlıklı belenmen gerekiyor neyin eksikse çok düzenli bi şekilde onların takviyelerini kullanman gerekiyor ve zamana bırakman lazım maalesef ani kilo kayıplarında böyle saç dökülmeleri çok sık görülür
4 tane özele gittim sadece prp mezoterapi yapıp para koparma peşindeler. 3 seans yaptırdım daha kötü oldu böyle değildi psikolojimi mahvetti doktor.Bunun çaresi dermatologda asla değil allah kimseyi düşürmesün onların eline.Ben iyiydim tedavi görüyorum psikolojisi ile gidiyordum 2. Seansta doktor yüzüme baka baka durumun çol vahim dedi o ana dek bu kadar umursamıyordum orada ağlamaya başladım.Doktor ya özel doktor bana alkol kullanıyor musun dedi hayır dedim kullan iyi gelir dedi güya espritüelmiş bunu diyen diplomalı dermatolog beni mahvettilersorunları ortadan kaldırdığınızda düzelmemesi için bir sebep yok her şeyden önce iyi bir dermatologa gitmeniz lazım devlette gidecekseniz ilgili birine denk gelene kadar deneyin şansınızı saç dökülmesini ciddiye alıp teşhisi doğru koyan doktor bulmak şans biraz
Ben saçlarımı prp ve mezoterapiyle düzelttim 3 seansta da faydasını göremezsin zaten mevcut tedavi seçenekleri bunlar niye para koparma peşinde olsunlar ki4 tane özele gittim sadece prp mezoterapi yapıp para koparma peşindeler. 3 seans yaptırdım daha kötü oldu böyle değildi psikolojimi mahvetti doktor.
Kaç seans yaptırdınız? düzelmesi ne kadar zaman aldı?Ben saçlarımı prp ve mezoterapiyle düzelttim 3 seansta da faydasını göremezsin zaten mevcut tedavi seçenekleri bunlar niye para koparma peşinde olsunlar ki
2015’ten beri her ay yaptırıyorum. Bırakınca eski haline dönüyor. 4 seans prp, 4 seans mezoterapi şeklinde yaptırıyorum. Bir ara bırakmıştım geri dökülme başladı o yüzden bir daha bırakmayı düşünmüyorum. Fayda görebilmek için en az 4 seans yaptırmak gerekiyor 4. Seansta dökülme azalmaya başlıyor en azından benim vücudumda bu şekilde ilerledi süreç.Kaç seans yaptırdınız? düzelmesi ne kadar zaman aldı?
Çünkü biri 450 tl dedi diğeri 1000 tl prp 1000 tl mezoterapi dedi bir diğeri 2500 tl prp 2500 tl mezoterapi dedi ve birisi 6 seans yeter dedi diğeri 8 seans yeter sonuncusu geeçekten iyi bir dermatolog 12 seans yapmamız lazım dedi ve ben 3 seans her ikisini de aldığımı söylememe rağmen. Bu kadar değildi dökülmelerim açıklık yoktu durum çok vahim dedi doktor sırf geleyim diye.Ve bu seanslardan sonra çok ama çok dökülmeye başladı incecil bebek tüyleri aktı gitti kafamdanBen saçlarımı prp ve mezoterapiyle düzelttim 3 seansta da faydasını göremezsin zaten mevcut tedavi seçenekleri bunlar niye para koparma peşinde olsunlar ki
Ben prp’ye 1000₺ mezoterapiye 1500₺ ödüyorum. Mezoterapinin fiyatı kullanılan ilacın içeriğine ve markasına göre değişir. Yaptırdığınız işlemler dökülmenin miktarını arttırmaz ona emin olabilirsiniz henüz faydasını görmediğiniz için dökülme devam etmiş. Sürekli doktor değiştirmek iyi bir şey değil ben yaşadığım şehirdeki doktor arkadaşları beğenmediğim için her ay şehirdışına gidiyorum ve uygulamayı şehirdışında yaptırıyorum. Sizde kendi ilinizde iyi bir hekim bulamadıysanız çevre illerde araştırın tek bir hekimde tedavi olun.Çünkü biri 450 tl dedi diğeri 1000 tl prp 1000 tl mezoterapi dedi bir diğeri 2500 tl prp 2500 tl mezoterapi dedi ve birisi 6 seans yeter dedi diğeri 8 seans yeter sonuncusu geeçekten iyi bir dermatolog 12 seans yapmamız lazım dedi ve ben 3 seans her ikisini de aldığımı söylememe rağmen. Bu kadar değildi dökülmelerim açıklık yoktu durum çok vahim dedi doktor sırf geleyim diye.Ve bu seanslardan sonra çok ama çok dökülmeye başladı incecil bebek tüyleri aktı gitti kafamdan
Prp’yi de bazıları kitle bazıları tüple yapıyor kullanılan kitin markası bile önemli işe yararlılıkta. Uygulama yaptırmadan önce bunları öğrenmeniz gerekiyor.Çünkü biri 450 tl dedi diğeri 1000 tl prp 1000 tl mezoterapi dedi bir diğeri 2500 tl prp 2500 tl mezoterapi dedi
Merhaba. Sizin yaptırdığınız prp kit ile mi yapılıyor yoksa tüple mi? Ve hangi şehirde yaptiriyorsunuZ?Prp’yi de bazıları kitle bazıları tüple yapıyor kullanılan kitin markası bile önemli işe yararlılıkta. Uygulama yaptırmadan önce bunları öğrenmeniz gerekiyor.
Kitle yaptırıyorum, Kayseri’de.Merhaba. Sizin yaptırdığınız prp kit ile mi yapılıyor yoksa tüple mi? Ve hangi şehirde yaptiriyorsunuZ?
Ben de Ankara'da bir klinikte yaptıracağım. Çoğu yer T-lab markasını kullanıyor. Bu marka hakkında bilginiz var mı? Sizinki hangi marka?Kitle yaptırıyorum, Kayseri’de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?