• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stres için akupunktur

mavis81

acının ödülü deneyimdir
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar bende aşırı stres problemi var.yaz aylarında psikiyatriste gittim bana ilaçlar verdi ama pekte faydasını göremedim açıkçası.en ufak şeye sinirleniyorum.acaba akupunktur yöntemiyle stres tedavisi gören oldumu aranızda?fiyatları,süresi nasıl birde gerçekten faydası oluyormu acaba?yardımcı olursanız sevinirim

Cok guzel bir soru ^^ Bende de ayni sorun var. Konu hakkinda arkadaslarin cevaplarini sabirsizlikla bekliyorum.

umarım uygulayan olmuştur ve sonuç alabilmiştir.çünkü böyle bişeye gerçekten çok ihtiyacım var.peki sen stres için herhangi birşey uyguluyormusun ?ilaç dışında yani.yoga yada hipnoz gibi şeylerde duydum ama hangisinin faydası olur bilemiyorum:44:

Su an sadece sabah uyandigimda ve yatmadan once ihlamur cayi iciyorum. Kafein almamaya calisiyorum. Bir ara depresan vermisti doktorum ilk ay ise yaramisti gayet relakstim ama sonra islevini yitirdi. Simdilik sadece beslenme ustunden birseyleri degistirmeye calisiyorum. Bir de icime atmamaya calisiyorum. Meditasyonu denemedim acikcasi ama hipnoz olayini arastirmistim. Ehil kisi bulmak zor oldugundan hipnozdan kacindim. Cunku cok masum gozukse de cok tehlikeli diye dusunuyorum.

cnm bak ben 5 aydır akupunktra gidiorm.bnm yıllardır süren depresyonum var yıllarca ilaç kullandım herşey çok güzl başlayınca ama bi süre sonra bi etkisini görmüosn ve ilaçsız yaşayamıosn bildiğin bağımlı oluosnçbnde ilacı bıraktm ve akupunktr tedavisi görüorm.başlarda çenemdeki ağrılar için gidiordm ama 6 seanstr depresyon için gidiorm doktorum çok umutlu 10 seanstan snrs göriceksin dior bnm içinde az da olsa bi gelişme var zamanla görücez..

cnm bak ben 5 aydır akupunktra gidiorm.bnm yıllardır süren depresyonum var yıllarca ilaç kullandım herşey çok güzl başlayınca ama bi süre sonra bi etkisini görmüosn ve ilaçsız yaşayamıosn bildiğin bağımlı oluosnçbnde ilacı bıraktm ve akupunktr tedavisi görüorm.başlarda çenemdeki ağrılar için gidiordm ama 6 seanstr depresyon için gidiorm doktorum çok umutlu 10 seanstan snrs göriceksin dior bnm içinde az da olsa bi gelişme var zamanla görücez..

umarım faydasını görürsün canım.eğer olumlu sonuç alırsan bizede bildirirsen sevinirim.yalnız sana bir sorum olacak seansları ne kadar arayla yapıyolar ve seans başı kaç lira alıyolar?

umarım faydasını görürsün canım.eğer olumlu sonuç alırsan bizede bildirirsen sevinirim.yalnız sana bir sorum olacak seansları ne kadar arayla yapıyolar ve seans başı kaç lira alıyolar?

bn şmdiden faydasını gördüğmü söleyebilirim ben 7 seans gördüm şmdiye kadar haftada 2 defa gidiorm fiyatı daha konuşmadık biz ama bi arkadaşm seansı 40liraya gidiomş

arkadaşlar bende çok olumlu şeyler duydum antideprasanı bırakmaya çalışıyrum yıllardır , hamile kalmak istiyorum ama ilaç kullanıyorum bi arkadaşım bir arkadaşının bu yöntemle bıraktığını ve şimdide çocuk sahibi olduğunu çokta iyi oladuğunu söyledi ama söylediği yer eskişehirde ankarada olan referanslı bir doktor arıyorum bende yardımmm

Back
X