Stres hamile kalmaya engel mi ?

Leylacn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
129
30
13
26
Stres çok düşünmek kafaya çok takmak hamile kalmaya engel mi sizce ? Doktora gittim hiç sorunumuz olmadığını söyledi bütün tahliller sonucu, kafaya çok taktığından dolayı olmuyor eşinle ilişkiye hamile kalmayı düşünerek değil iyi vakit geçirmek için gir dedi sizce doğru mu ?

Tabiki çok doğru. Birçok kişi kafasından bebek fikrini çıkardığı ay hamile kalıyor hatta forumda ve çevremde hep görüyorum.

Bu düşünceyi atamıyorum kafamdan sürekli test yapıyorum oldu mu olacak mı
Ben de zamanlarımı öyle geçiriyordum hatta geçen ay belki 20 tane test yapmışımdır ama hem zaman kaybı hem maddi kayıp oluyor. Sonuçta fazla fazla test yapmak bizi hamile kılmaz. Ben psikoloğa gidiyorum bu süreçte çok yardımcı oluyor. Bu ay karar aldık en fazla 2 tane test yapacağım diye. O yüzden test siparişi bile vermedim. Bence sen de eve fazladan test alma. Olunca bir şekilde yapılıyor çünkü

Hem de nasıl doğru.

Günde 3 kez yaptığımı hatırlıyorum ne akılla ne düşünceyle bilmiyorum çok takıyorum neden benim olmuyor diye düşüncelere giriyorum aklımdan çıkmıyor bu ay denedim iyi de gidiyordum 5 gün adetim gecikti test üstüne test aldırdım sonra adet oldum hevesim kaçtı

Adet gecikince daha da beter oluyor bi de benim testlerimde illaki bir gölge oluyor markası iyi olsa bile sanırım pcos buna sebep olabiliyormuş. 41. Günde regl oldum sayamadığım kadar idrar testi 2 tane kan testi yaptırdım negatifti sonra regl oldum. İnşallah bu ay sözümü tutabilirim.

Bende takmamayı denicem inşallah yapabilirim çok zor ama mecburuz

Ah ah seni çok anlıyorum bende mahlesef hep test yapıyorum. Ben doktor gittimde doktor bana dediki savaş bölgesinde olan insanlar hamile kalıyor yani bu demmmeki sterss etkiliyor ama hamile kalabiliyorsun demişti ama böyle bir konu nasıl kafadan silinebilirki demi

Hamile kalma konusundaki stres etkiliyor zaten canım onlar savaş varken hamile kalır mıyım diye düşünmüyorlardır. Akıllarında bile olmadığı için kalıyorlardır zaten. Doktor mantıklı bi örnek vermemiş

Ya aynen öyle beliki benim stessim azaltmak için dedi ben çok üzülüyorum olmuyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…