Merhaba, bu ay 22 si gibi adet olmam gerekiyordu. 22 sinde ogleden sonra sanci ve kramp ile tuvalette oldugum sirada cok az kanama oldu rengini goremedim ancak o gun 16.00 ile 20.00 arasinda cok hafif leke halinde devam etti ve ardindan bitti. Ertesi gun ve dun hicbir leke dahi yoktu. Bugun oglen yine kahverengi ufak bir kac nokta geldi her wc ye girisimde.Normalde adetim ikinci gun yogun olur ve 3 -4 gun surer. 2 hafta once cok kasik agrisi cektim ve adet donemi ve lekelerle 22 sinden bugune ve su anda da cok yogun kasik agrisi karinda rahatsizlik cekiyorum. Batma sanci seklinde. Ayrica son 3 gundur aksamustleri uyku ariyirum tum gun ise ayakta zor dolastim karnimdaki rahatsizliktan.Bir an geliyo saat kac olsa da yemege saldiriyorum sonra ne yicemi bilmiyor ve hicbisey yapmak istemiyorum. Bekleme ve merak sureci sinirlerimi de gerdi biraz halsizlik ve agrilardan dolayi 3 gundur yatiyorum.Bitmeyen gazim da var tabii. Hamilelikle ilgili olabilir mi ? Bu arada kasik agrilarim 3.5 hafta once korunmadan iliski yasadiktan sonra basladi usuttum heralde demistim .Esas aklima takilan ilk gun lekelendim 2 ve 3. gun hicbisey gelmedi neden bugun yine birazcik geldi bir kac defa diye.. tesekkurler