Stres dolu bekleyis hamile miyim? lutfen goruslerinizi paylasin.

Loquat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
10
9
43
Merhaba, bu ay 22 si gibi adet olmam gerekiyordu. 22 sinde ogleden sonra sanci ve kramp ile tuvalette oldugum sirada cok az kanama oldu rengini goremedim ancak o gun 16.00 ile 20.00 arasinda cok hafif leke halinde devam etti ve ardindan bitti. Ertesi gun ve dun hicbir leke dahi yoktu. Bugun oglen yine kahverengi ufak bir kac nokta geldi her wc ye girisimde.Normalde adetim ikinci gun yogun olur ve 3 -4 gun surer. 2 hafta once cok kasik agrisi cektim ve adet donemi ve lekelerle 22 sinden bugune ve su anda da cok yogun kasik agrisi karinda rahatsizlik cekiyorum. Batma sanci seklinde. Ayrica son 3 gundur aksamustleri uyku ariyirum tum gun ise ayakta zor dolastim karnimdaki rahatsizliktan.Bir an geliyo saat kac olsa da yemege saldiriyorum sonra ne yicemi bilmiyor ve hicbisey yapmak istemiyorum. Bekleme ve merak sureci sinirlerimi de gerdi biraz halsizlik ve agrilardan dolayi 3 gundur yatiyorum.Bitmeyen gazim da var tabii. Hamilelikle ilgili olabilir mi ? Bu arada kasik agrilarim 3.5 hafta once korunmadan iliski yasadiktan sonra basladi usuttum heralde demistim .Esas aklima takilan ilk gun lekelendim 2 ve 3. gun hicbisey gelmedi neden bugun yine birazcik geldi bir kac defa diye.. tesekkurler

Bu kadar stres yapacağına bir test alıp yap rahatla :))
Inşallah hamilesindir.

testi aldim ve bugun ancak hayalkirikligi yasamak istemiyorum. yarin sabah yapmayi planliyorum cok stresliyim:-) dedigim gibi neden ilk gun ve sonra 4. gun leke oldu normal mi yasayan var mi sormak istedim.

Bu minik lekelenmeler varken bir de sabah saatlerinde yapin diyorlar diye sabahi bekliyim diyorum tabi bunun esas sebebi gece gece uzulmemek belki de..

Bencede yap rahatla canım.. Varsa çıkar ara kanama gibi olmuş. Belkide yerleşmwdir. Sen yap değilse için rahatlar..

Tesekkurler sabah sonucu paylasirim sizinle de. Gercekten stresli.. adet donemimi ve kasik agrilarimi hic boyle yasamadim kahverengi lekelerle. iliski uzerine de denk gelince tabii iyice merak ediyorum. Boyle birsey yasayan iliskiden sonra da iki hafta kasik bel agrisi ceken oldu mu.. bunlar hep ilk defa oldu.

yapmıycaksın yanı cnm.pekı sen daha ii bılırsın.evet ben yasadım gecen gunlerde.sol kasıgım patlıcaktı nrdeyse.ama bı gttık kum dokuyomusum

Tesekkurler sabah sonucu paylasirim sizinle de. Gercekten stresli.. adet donemimi ve kasik agrilarimi hic boyle yasamadim kahverengi lekelerle. iliski uzerine de denk gelince tabii iyice merak ediyorum. Boyle birsey yasayan iliskiden sonra da iki hafta kasik bel agrisi ceken oldu mu.. bunlar hep ilk defa oldu.
Cok sabirlisiniz valla ben olsam coktan yapmistim ben hic hamile kalmadim ama sanirim yerlesme kanamasi hakkinizda hayırlısı

Evet psikolojik olarak hazir degilim. Ustune ustluk eger hamilelik degilse neden bole oldu diye endise de duyuyorum simdiden..umarim guzel haberlerle gelirim size. Bunlari yazdigima bile inanamiyorum :)) gercekten sapsal gibiyim.

Tekrar merhaba kizlar evet dayanamadim az once yaptim. Gozyaslari icinde yaziyorum ki sonuc pozitif cikti su an gercek mi degil mi bilmiyorum :)) nerdeyim nasilim bilmiyorum:)) cok tesekkurler yanimda oldugunuz icin. iyi sabahlar size:)
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin bebişin :)):nazar:

Tekrar merhaba kizlar evet dayanamadim az once yaptim. Gozyaslari icinde yaziyorum ki sonuc pozitif cikti su an gercek mi degil mi bilmiyorum :)) nerdeyim nasilim bilmiyorum:)) cok tesekkurler yanimda oldugunuz icin. iyi sabahlar size:)
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin insallah bizlere de nasip etsin..

Cok tesekkur ederim bugun de kan testi yaptirdim sonucunu bekliyorum simdi. Gercekten stresten yoruldum uc gunde :) ruh gibi dolaniyorum. İsteyen herkes saglikla huzurla kavussun mucizelerine.Umarim sonucum da iyi cikar olmasi gereken degerlerde.

Cok tesekkur ederim bugun de kan testi yaptirdim sonucunu bekliyorum simdi. Gercekten stresten yoruldum uc gunde :) ruh gibi dolaniyorum. İsteyen herkes saglikla huzurla kavussun mucizelerine.Umarim sonucum da iyi cikar olmasi gereken degerlerde.
Canııımmm tebriklerr :KK66: kan sonucunu aldın mı ?

X