Stres dolu bekleyis hamile miyim? lutfen goruslerinizi paylasin.

Evet cok tesekkurler ilgin icin. 744.7 cikti sonuc 4 haftalikmis son adetime gore. Ufak kahverengi lekeler oluyor arada dun ve bugun ona sikildim biraz doktorumla konustum onu da pazartesi gorucem. progestan alip kullanmami soyledi. ins hayirlisi ile giden bir surec olur.

Evet cok tesekkurler ilgin icin. 744.7 cikti sonuc 4 haftalikmis son adetime gore. Ufak kahverengi lekeler oluyor arada dun ve bugun ona sikildim biraz doktorumla konustum onu da pazartesi gorucem. progestan alip kullanmami soyledi. ins hayirlisi ile giden bir surec olur.
O kahverengilere sıkma canını. Yorma kendini hatta yat kalkma zaten o ilaç tutunmasını da sağlıyormuş bebişin. Çok şükür seninle meleğin bak takılma hiçbişeye yorulma dinlen bol bol..

Mrb kizlar 22 ocakta adet oldum ayni gun kimyasal gebelik gecirdigimi ogrendim ve suan hala adet olmadim cok merak ediyorum 3 gun once test yaptm tek cizgi fakat inceden kasiklarda agri oluyor ve goguslerde hafif sislik var baska belirti yok sali gunu gitmeyi dusunuyorum dr acaba hamilemiyim yoksa kimyasal gebelik sonrasi adet gecmi oluyor lutfen bilgilendirin beni

O kahverengilere sıkma canını. Yorma kendini hatta yat kalkma zaten o ilaç tutunmasını da sağlıyormuş bebişin. Çok şükür seninle meleğin bak takılma hiçbişeye yorulma dinlen bol bol..[/QUOTE Cok tesekkur ederim gercekten bugun duygusal acidan zor ve yorucuydu . Ahh benimle evet bana simsiki sarilmasini istiyorum ruhen ona simsiki sariliyorum.. Gercekten cok tesekkur ederim.Sanirim.burada okudugum kadariyla kadinlarin karsilastigi bir durum bu .Umarim hersey yolunda gider.

Slm kizlar bende beklemekten bi hâl oldum Şubat 26 hasta oldum mart 5de bitti 8inde dr gittim yumurtan büyümüş dedi gün aşırı ilişkide bulunun dedi 14 ünde ilişki sonrası kahverengi akıntı geldi lavaboya çıktığımda da yumurta akı kivaminda yoğun kahverengi akıntı geldi elime yerleşme akıntısı olabilirmi......

Slm kizlar bende beklemekten bi hâl oldum Şubat 26 hasta oldum mart 5de bitti 8inde dr gittim yumurtan büyümüş dedi gün aşırı ilişkide bulunun dedi 14 ünde ilişki sonrası kahverengi akıntı geldi lavaboya çıktığımda da yumurta akı kivaminda yoğun kahverengi akıntı geldi elime yerleşme akıntısı olabilirmi......
Canm ben de kimyasal gebelik gecirdigimi ogrenmeden 4 gun once kahvemsi akinti olmustu ve gittigimde tutnamadigini ogrenmistim seninde yerlesme kanamasi olabilir ve dikkat et kendine ben yolculuk yapmistim bence ondan tutunamadi her ihtimale karsi agir kaldirmamalisin ve adet gununu bekle olmazsan test yaptir cunku insan uzuluyor:KK43:

X