• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

strawberryde parüfümlerde indirim :)))

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
158
İngiltere
kızlar merhaba,
strawberry de 250 parfüm ürününde crismisa özel yarın fiyatına indirimler var süperrr hemde ben omnıa amethisi kapcam hemen .sizede haber verim dedim.
sevgiler...

Ben de baktım canım. Ben de almayı düşünüyorum. Araya bikaç makyaj malzemesi geçircem de kargo bedavaya gelsin diye:kedi:

Canım ben eşim için Bvlgari Aqua, kendim için Miracle Forever:kedi: Çok seviyorum Miracle Forever'in kokusunu çok kalıcı...

Bir de Estee Lauder dudak parlatıcısı aldım. Bir tane de hediye zaten:kedi:

Hepsi 104 TL tuttu.. Hala düşünüyorum amakaydirigubbakcemile3 Alsam mı almasam mı? Fiyatlar çok uygun gerçi..

ılk defa olacak.. Nasıl olur diye korkuyorum. Sen daha önce aldın mı?

Selincim bir de birşey soracağım. Mesela ben bunları ay ortasında almak istiyorum. Ne kadar sürüyor bu kampanya? Ay sonuna kadar durur mu?

walla canımcım hiç bilmiyorum kı tarih vermemişler farkındaysan sende sitede oyle birsey yok:))))ben şimcik alcem dayanamam.insanoğlu işte hahaha:))

Canım ben de dayanamıyorum aslında:kedi: Ama kredi kartımın kesim tarihi geçsin de bu ay ödemeden kurtulurum:roflol:

slm kızlar bende gördüm kampanyayı ama çoğu parfümün kokusunu bilmiyorum sevilden fln da gidip tektek koklamak oluo kaydirigubbakcemile3 meyveli ve çiçeksi kokuları severim bu seçtiklerimden buna uygun olanlar daha önce kullandığınız bildiğiniz var mı?

salvatore ferragamo- incanto charms
sarah jessica parker- covet
lancome- benghal
nina ricci- love by nina
ysl- baby doll
britney spears- curious
yardımlarınızı bekliyorumm:enbuyukkk:

selin sana bişi sorucam bu strawberry ile ilgili

en fazla kaç tl lik alışveriş yapabiliyoruz? bir parfüm manyağı olarak en fazla kaç tane alabilirim? makyaj ürünleri koyunca kargo bedavaya mı geliyor :))

bu harika olayı paylaştığın için teşekkürler canım :))

belli 250 parfümmüş yaw indirim olan, ben de her parfümde gibi algıladım biran olayı :))

kızlar o parfümlerin içinde tavsiye edebileceğiniz erkek parfümü var mı? bi de güvenlimi site kredi kartı numarasıyla mı sadece satış

selin sana bişi sorucam bu strawberry ile ilgili

en fazla kaç tl lik alışveriş yapabiliyoruz? bir parfüm manyağı olarak en fazla kaç tane alabilirim? makyaj ürünleri koyunca kargo bedavaya mı geliyor :))

bu harika olayı paylaştığın için teşekkürler canım :))

cnm makyaj malzemesi ekleyince bedava olmuo kargo sadece makyaj malz alırsan bedava oluo parfümlerin patlayıcı özelliği olduğu için yada kırılabileceği için sanırım kargo ücreti deişio o yüzden sen karşılıosun yani siparişinin içinde parfüm varsa onun % 10 unu kargo bedeli olarak ödüosun
umarım yardımcı olmuşumdur

kızlar o parfümlerin içinde tavsiye edebileceğiniz erkek parfümü var mı? bi de güvenlimi site kredi kartı numarasıyla mı sadece satış
erkek parfümlerinden aklımda kalan burberry, calvin klein, davidoff vardı güzellerden. daha önce arkadaşlarım çok kez alışveriş yaptı güvenli bi site

kızlar bende strawberry uzun zamandır takip ediorum ama birtürlü kısmet olmamıştı almak şimdi kesin almak üzere bakınıorum dedimki eminim bizim kızların bu konuda bir fikri vardır aynen de öle oldu tıkladığım gibi buldum konuyu süpersinizzz vallaaaaa
bende bişi sormak istiyorum kredi kartına taksit fln yapılıormu?eğer yapılıosa 1 yıllık parfüm ihtiyacımı giderecek kadar alayım hatta gelecek doğum günleri içinde stok yapayım insanoğlu işte açgözlülük de son noktayım herhalde:kedi:kaydirigubbakcemile3

ben alışveriş yaparken taksit özelliğini görmedim levrekcim. sanırım yok. yerimseniben

Back