• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Straplez gelinlik

benim bitane arkadaşım var aynı senin gibi :9: ayakkabı alcaktık geçen ona yok diyo ben öyle deneyip almadan çıkamam denediğimi alırım diyordu bende ben sana aldırmam bütün mağzaları gezdirmeden dedim öylede oldu sana benim gibi biri lazım
ooh deniycen deniycen hepsini aklın hiçbirinde kalmıycak sakın çekinme gelinlik bu bikere giyniliyor bende herşeyiyle tamamen gelinin fikri olmalı..

ya işte bir kere giyinildiği için çok güzel olmalı o yüzden böyle takıyorum :52:

peki çok merak ediyorum benim straplez bodym var ama askısız rahat durmuyo ya şeffaf askıyla güzel gelinkte nasıl tutturuyolar dik düzgün bir şekilde şaşıyorum :D

peki çok merak ediyorum benim straplez bodym var ama askısız rahat durmuyo ya şeffaf askıyla güzel gelinkte nasıl tutturuyolar dik düzgün bir şekilde şaşıyorum :D

sen dert etme gelinliği öle bir yapıolarki asla düşme tehlikesi yokk:)))önce astar gibi bişey varr onu sıkıolar içten sonra üstekini sıkıolar hatta nefes bile alamayacak gibi oluyosunn:)

Straples gelinlikler büyük göğüslü ve kilolu bayanlar ve gerdani ile sırtı kemikli olan bayanlar haricindekilere olur

Eğer gelinin göğüs ölçüsü büyükse, straplez giydiğinde arkadan sıkılan gelinlik göğüsleri yukarı çıkarabiliyor. Bu da Hürrem Sultan gibi çenenize kadar gelen göğüslere neden olabiliyor.
Bunu ancak straplez bir gelinlik giyerek anlayabilirsin.

Evdeki giydiğin straplez kıyafet ile gelinlik çok farklı.

Bence sen bir dene. ;)

Eğer gelinin göğüs ölçüsü büyükse, straplez giydiğinde arkadan sıkılan gelinlik göğüsleri yukarı çıkarabiliyor. Bu da Hürrem Sultan gibi çenenize kadar gelen göğüslere neden olabiliyor.
Bunu ancak straplez bir gelinlik giyerek anlayabilirsin.

Evdeki giydiğin straplez kıyafet ile gelinlik çok farklı.

Bence sen bir dene. ;)

:) bir gün denerim artık b cupta öyle olursa yandık demektir umarım öyle bi durum olmaz

Back