Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
omuzları geniş olan kişilerde çok daha hoş durur..
Aklıma takıldı kaldı straplez gelinlik giymiş olanlar olmayanlar bilenler sorayım bu gelinlik modelini giymek için üst bölümün ne kadar olması lazım yani mesela 75-80b beden üste iyi olurmu kimlerde iyi durur ya taktım kafayı :S
kesinlikle sana katılıyorum omuzları geniş olanlar tercih etmeli
Bu modeli bende çok beğenıyorum çok hoş cnm
omuzlarım iyi zaten diktirde göğüslerde önemli sonuçta şu resimdeki kaç bedendir acaba çok güzel durmuş bu resimde mesela
omuzlarım iyi zaten diktirde göğüslerde önemli sonuçta şu resimdeki kaç bedendir acaba çok güzel durmuş bu resimde mesela
bu çok güzelmiş yaaa üstü ince ve bacağı kısa olanlar için harika bir gelinlik benceee çook beğendimmmmmmmmmmmmmmm
:) yok bende üst 75-80 zatende tutarmı diye korkuyorum taşma falan durumu olur filan
Aklıma takıldı kaldı straplez gelinlik giymiş olanlar olmayanlar bilenler sorayım bu gelinlik modelini giymek için üst bölümün ne kadar olması lazım yani mesela 75-80b beden üste iyi olurmu kimlerde iyi durur ya taktım kafayı :S
:) yok bende üst 75-80 zatende tutarmı diye korkuyorum taşma falan durumu olur filan
yok artık sende abartmışsın terzin güzel bi kalıp içine alır ölçünü bedenine göre yaparsa taşma falan olmaz seninki de yersiz bi korku olmuş güldürdün beni :) millet memem yok der bu benim var ama ya taşarsa diyo hehe
evet benim bacaklarımda uzun ama bunu istiyom banane
benim bacaklarım kısa :/ üstüm daha uzun hatta aynı gibi hiç beğenmiyorum o yüzden ama topukluyla falan halladebilirim bu gelinliğin altına bir platformlu ayakkabıyla 1.80e rahat yaklaşabilirim hehehhehehehe
kendi kendime dert edindim herhalde gidip denemeyide çekinirim daha zamanda var