• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Straplez gelinlik

tweety164

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
128
2
68
İstanbul
Aklıma takıldı kaldı straplez gelinlik giymiş olanlar olmayanlar bilenler sorayım bu gelinlik modelini giymek için üst bölümün ne kadar olması lazım yani mesela 75-80b beden üste iyi olurmu kimlerde iyi durur ya taktım kafayı :S

Aklıma takıldı kaldı straplez gelinlik giymiş olanlar olmayanlar bilenler sorayım bu gelinlik modelini giymek için üst bölümün ne kadar olması lazım yani mesela 75-80b beden üste iyi olurmu kimlerde iyi durur ya taktım kafayı :S

Dik Yürüyen Her Geline Yakışır.. :34:
Dik Yürümüyorsanız Bile,
Düşünün ki; Düğün Olduğu Mekanın O Gün Tek Mankeni Sizsiniz... :40:
Dim Dik Yürüyün.. :34:

Size de Eminim Yakışacaktır..

omuzlarım iyi zaten diktirde göğüslerde önemli sonuçta şu resimdeki kaç bedendir acaba çok güzel durmuş bu resimde mesela

Eklentiler

• $straplez.jpg
    $straplez.jpg
    142,9 KB · Görüntüleme: 95
omuzlarım iyi zaten diktirde göğüslerde önemli sonuçta şu resimdeki kaç bedendir acaba çok güzel durmuş bu resimde mesela

arkadaşım ya göğüs dediğin nedir destekli südyene bakar takma bu kadar ben ne gelinler gördüm hiç göğüs yok ama destekli sıkı bir südyenle tamamlamış işi
o ayrıntı kısmı omzu geniş tutamazsın ama memelere çözüm çook :6:

Son düzenleme:

Dert etme canım onun icabına bakıyorlar fotolarda gördüğün göguslerın hepsı buyuk dolgun oldugundan degıl arkadan sıktırma oldugundan buyuk gösterılıyor kımı cok hoş kımıde cok abartılı duruyor orasını sen ayarlarsın artık:34:

:) yok bende üst 75-80 zatende tutarmı diye korkuyorum taşma falan durumu olur filan :9:

yok artık sende abartmışsın terzin güzel bi kalıp içine alır ölçünü bedenine göre yaparsa taşma falan olmaz seninki de yersiz bi korku olmuş güldürdün beni :) millet memem yok der bu benim var ama ya taşarsa diyo hehe :27:

yok artık sende abartmışsın terzin güzel bi kalıp içine alır ölçünü bedenine göre yaparsa taşma falan olmaz seninki de yersiz bi korku olmuş güldürdün beni :) millet memem yok der bu benim var ama ya taşarsa diyo hehe :27:

:27: kendi kendime dert edindim herhalde gidip denemeyide çekinirim daha zamanda var :D

evet benim bacaklarımda uzun ama bunu istiyom banane :8: :9:

benim bacaklarım kısa :/ üstüm daha uzun hatta aynı gibi hiç beğenmiyorum o yüzden ama topukluyla falan halladebilirim bu gelinliğin altına bir platformlu ayakkabıyla 1.80e rahat yaklaşabilirim hehehhehehehe

:27: kendi kendime dert edindim herhalde gidip denemeyide çekinirim daha zamanda var :D

benim bitane arkadaşım var aynı senin gibi :9: ayakkabı alcaktık geçen ona yok diyo ben öyle deneyip almadan çıkamam denediğimi alırım diyordu bende ben sana aldırmam bütün mağzaları gezdirmeden dedim öylede oldu sana benim gibi biri lazım
ooh deniycen deniycen hepsini aklın hiçbirinde kalmıycak sakın çekinme gelinlik bu bikere giyniliyor bende herşeyiyle tamamen gelinin fikri olmalı..

Back