Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriStraplez GELİNLİK giymeyecek gelin adayları, uzun kollu GELİNLİK modelleri paylaşalım
Nereden tedarik etmiştin cnm dikkat ettiysen gelinliğe bu kolu giydirmişler göğüs atına kadar yapılmış bu parça straplez gelinliğin üzerine de giyilmiş ve nefis olmuş ...
merhaba, bende birşey sormak istiyorum. bu gelinlik bence de çok hoş fakat ben bi gelinliği 3 defa giyeceğim. saten eteğin kullanışlı olmayacağını düşünüyorum ama tül de çabuk yıpranır. fiyat durumuna göre 2 gelinlik de diktirebilirim ancak sizden yorum bekliyorum. saten etek çabuk kırışmazmı? tamamen tül mü yaptırmalıyım yoksa dantel mi? şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
merhaba, bende birşey sormak istiyorum. bu gelinlik bence de çok hoş fakat ben bi gelinliği 3 defa giyeceğim. saten eteğin kullanışlı olmayacağını düşünüyorum ama tül de çabuk yıpranır. fiyat durumuna göre 2 gelinlik de diktirebilirim ancak sizden yorum bekliyorum. saten etek çabuk kırışmazmı? tamamen tül mü yaptırmalıyım yoksa dantel mi? şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
biraz geç bir cevap oldu ama öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum ...
bence tül çok daha kullanışlı olur saten etek kesinlikle daha çabuk kırışacaktır, tül ve dantel seçimi senin zevkine kalmış bir şey iki modelde de gelinlik dene hangisinin yakıştığına (ki bu modele göre de değişecektir) göre karar verirsin .... hangisi içine sinerse o kumaştan diktirirsin ...