Gelinlik Modelleri Straplez GELİNLİK giymeyecek gelin adayları, uzun kollu GELİNLİK modelleri paylaşalım

Sabun

Yazdım OLACAK !
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
3.184
3
116
Trabzon
Gelinlik modellerinin %90 ı straplez ... Straplez tercih etmeyecek olan gelin adayları için bu çok üzücü ... Dikimde sorun olmaz diye düşünülebilir ama benim gibi hazır gelinlik düşünenler için bu bir sorun.
Burada hoşumuza giden modelleri paylaşalım mı kızlar ?
Bulabildiğimiz kadar ...
:123:

bende straplez almıcam muhtemelen cok yayıldı cunkü ama uzun kolluda giyemem o sıcakta askılı olur herhalde.
Ayrıca koydugun foto gözükmüyor bende :/

bende straplez almıcam muhtemelen cok yayıldı cunkü ama uzun kolluda giyemem o sıcakta askılı olur herhalde.
Ayrıca koydugun foto gözükmüyor bende :/

alla alla fotolar gözüküyor olması lazım istersen sayfayı yenile cnm ...
straplez rahatta olmuyor oynarken ederken çekiştire çekiştire bir hal oluyor gelinler hep elleri göğüslerinde ...

bunlarda benden olsun

Eklentiler

• $71.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 206
  • $76.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 298
  • $328.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 175
  • $332.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 176
  • $398.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 167
  • $400.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 130
  • $381.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 442
Bende uzun kollu tercih etmicem sıcakta pişerim :) Straplezden zaten öğğ geldi bütün straplez gelinleri aynı gözümde bi kere gelinlik aynı yani ve kesinlikle çooooook basit :) bende begendiklerimi burada paylaşırım

bu gelinliğin üst tarafı cok güzelmşş bnde böyle bi gelinlik istiyorum umarım bulabilirim :) danteller cok güzel gösteriyo gelinliği :)

evet cnm üst tarafı çok şık bu gelinliğin ama genellikle uzun kollu gelinliklerde etekler sönük oluyor sebebi nedir bilemiyorum ama ne kadar uzun kollu gelinlik baktıysam çoğu kabarık değildi ......

kabarık ve uzun kollu bir şey düşünüyorum ben .... umarım bulabilirim .... :26:​

bulursun canım ya vardr mutlaka magazaları gezdıkce begendiğin bişeyler olr ben daha hiç magazaya bakmadım da olmazsa diktirirm dıye düşünüyorum daha zamanın varsa arastrmaya devam et

bulursun canım ya vardr mutlaka magazaları gezdıkce begendiğin bişeyler olr ben daha hiç magazaya bakmadım da olmazsa diktirirm dıye düşünüyorum daha zamanın varsa arastrmaya devam et

3 ayım var cnm dikim istemiyorum ... inşallah bulabilirim ....

3 ayım var cnm dikim istemiyorum ... inşallah bulabilirim ....

daha zamanın varmş canm ya bulursn inş gönlüne göre güzel bi gelinlik

bak hem kollu hem kabarık hem de çok güzeller bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…