Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri straplesse göğüs dikleştirme apataratı..

gayebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
5
0
Merhaba,

Ben siteye ilk kez yazıyorum.Bugün her eve lazımda göğüs dikleştirmek için kullanılan bi aparata rastladım..Adı straplesse göğüs dikleştirici...

Acaba kullanan ya da duyan var mı??Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)

bu aparat benim ayrı konu açtığım sütyen klipsi ile aynı özellikte. sütyen, bikini vs takılabiliyor. görüntüde göğüsleri daha yakın dik ve dolgun gösteriyor. etkisini denemek için sütyenin sırttaki iplerini orta büyüklükte bir kancalı iğne ile biraraya getirin sonra da sütyeni giyin, etkisi doğru aynı resimlerdeki gibi.

bu aparat benim ayrı konu açtığım sütyen klipsi ile aynı özellikte. sütyen, bikini vs takılabiliyor. görüntüde göğüsleri daha yakın dik ve dolgun gösteriyor. etkisini denemek için sütyenin sırttaki iplerini orta büyüklükte bir kancalı iğne ile biraraya getirin sonra da sütyeni giyin, etkisi doğru aynı resimlerdeki gibi.

siteye yeni girdim...biraz karışıklık oldu sanırım...sipariş edicem zaten...cevabın için teşekkürler papatya :)

hayır karışıklık olmadı zaten o başka bir isimde idi tarzı da az farklı fakat işlev olarak aynı. bu daha pahalı diğeri daha ucuz. Bu arada sen de papatyasın. Gaye Ebru

hayır karışıklık olmadı zaten o başka bir isimde idi tarzı da az farklı fakat işlev olarak aynı. bu daha pahalı diğeri daha ucuz. Bu arada sen de papatyasın. Gaye Ebru

dedim ya bugün ilk kez girdim,,,,idare edicez işte :))
evet daha pahalı tabii....ama bu yöntemide deniycem hemen...

X